Иво Добавено Март 19, 2004 Доклад Share Добавено Март 19, 2004 Къде по-точно играете Паневритмия във вашия град/село? В колко часа започвате? Колко човека се събирате? Какви упражнения правите преди и след Паневритмия? * За повече информация относно това къде се играе Паневритмия 2007г, както и за имейли и телефони за контакти, изтеглете прекачения файл по-долу. Pan2007_kade_se_igrae.doc Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Сона Добавено Март 19, 2004 Доклад Share Добавено Март 19, 2004 В нашият град, Разград, играем Паневритмия в парка. Всеки ден бройката е различна, но като цяло достига до 30 човека, а понякога и повече. Преди Паневритмия играем 6-те упражнения. Отговора ,който бих дала и аз е съвършенно същия ,като този на Ива,с тази разлика ,че аз ще прибавя -в морската градина! Желая Ви светъл ден ! Соня Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Сона Добавено Март 19, 2004 Доклад Share Добавено Март 19, 2004 ПРопуснах да напиша за ,коя морска градина става дума.Това е град Бургас до "Флората",там кадето се провежда пролетното изложение на цветята! Отново Соня Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Март 19, 2004 Доклад Share Добавено Март 19, 2004 Моля, някой да даде информация за Пловдив Предварително благодаря Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Бен Добавено Март 20, 2004 Доклад Share Добавено Март 20, 2004 София - Южен парк ( на "Слънчевите поляни" ) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Март 22, 2004 Доклад Share Добавено Март 22, 2004 София - зад Телевизионната кула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Април 14, 2004 Автор Доклад Share Добавено Април 14, 2004 Моля, някой да даде информация за Пловдив Казаха ми, че играели на две места. Едното е "тепето", другото - не помня. Надявам се, че тази инфо ще ти е достатъчна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Април 15, 2004 Доклад Share Добавено Април 15, 2004 Благодаря ти Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димка Добавено Април 18, 2004 Доклад Share Добавено Април 18, 2004 в нашия град-карнобат има сащто паневритмия.тя се играе от 18.50 до 20.00. играят за начало на "първият ден на пролетта"ходят различна броика от хора. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Април 18, 2004 Доклад Share Добавено Април 18, 2004 Добре е да се играе не вечер, а сутрин. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димка Добавено Април 18, 2004 Доклад Share Добавено Април 18, 2004 нз ами аз не ходя на паневритмия а знам от маика ми и тренират на стадиона до колкото знам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вес Добавено Април 21, 2004 Доклад Share Добавено Април 21, 2004 В отговор на въпроса на Севдалина къде се играе Паневритмия в Пловдив. Под "Тепето" се има предвид тепето на Альоша- начален час мисля 7 сутринта. През делничните дни се играе и на поляна в ЖР Тракия, тъй като тракийската група в Пловдив е сред най-многобройните. Тъй като засега не мога да бъда по-точна, ако е нужно, моля сигнализирайте ми - има кого да попитам! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Гост_Алекс_* Добавено Април 2, 2005 Доклад Share Добавено Април 2, 2005 Къде в момента в София се играе паневритмия? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Април 25, 2005 Доклад Share Добавено Април 25, 2005 Здравей! Играе се на няколко различни места! Който търси винаги намира...и после пак търси...кое е най -хармоничното за него! А в определени моменти... даже не ми се ходи да играя...когато в кръга има хора които са без...съзнателни...или като надгробни плочи...хе хе ! И не играя...ходя само на Изгрева...това е Моментът! Наблюдавам хора които играят Паневритмия от години ...и ми се иска да имаше поне малка виииидима промяна към по - добро...и като че ли изпитвам противоречиви чувства... Любов+Светлина+Мир+Радост! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Гост_Алекс_* Добавено Април 25, 2005 Доклад Share Добавено Април 25, 2005 Е, благодаря за отговора, Благост. Много е съдържателен. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Радослав Добавено Септември 10, 2005 Доклад Share Добавено Септември 10, 2005 хора в стара загора има ли група и ас да ходя от 4 месеца някаде се интересуам от такива не6та книги съ6то а не оби4ам да 4ета по принцип сори че не слагам токи и про4ие но бързам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Септември 19, 2005 Доклад Share Добавено Септември 19, 2005 Някой знае ли нивото в Търговище какво е? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася Добавено Декември 1, 2005 Доклад Share Добавено Декември 1, 2005 Заповядайте на въвеждащо първо занимание на 04.12.2005 г. от 16.00 часа в зала "Елиас" в кв. Лозенец на ул. Лозенец 15 /вход от ул. Розава долина/. http://www.elias-sport.com/ Справки на телефон 963 04 78 ВХОД СВОБОДЕН Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася Добавено Декември 22, 2005 Доклад Share Добавено Декември 22, 2005 Обявата вече не е валидна. Не се събра група. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
natural Добавено Януари 26, 2006 Доклад Share Добавено Януари 26, 2006 В отговор на въпроса на Севдалина къде се играе Паневритмия в Пловдив. Под "Тепето" се има предвид тепето на Альоша- начален час мисля 7 сутринта. През делничните дни се играе и на поляна в ЖР Тракия, тъй като тракийската група в Пловдив е сред най-многобройните. Тъй като засега не мога да бъда по-точна, ако е нужно, моля сигнализирайте ми - има кого да попитам! Много ме заинтригувахте! За първи път чувам за Паневритмията. Прегледах някои теми тук, но не открих в какво се състои същността й...Звучи ми като "танц на самодиви" или... Бих искала да те попитам, Вес, каде е центъра на групата в Тракия и как мога да се вклиуча в нея? Благодаря предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Февруари 9, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2006 А на мен ми казаха, че в Пловдив в петък, 10.02 в "Березка" също започва курс по паневритмия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
natural Добавено Февруари 10, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2006 А на мен ми казаха, че в Пловдив в петък, 10.02 в "Березка" също започва курс по паневритмия. Някой да го е послетил? За съжаление едва сега виждам тази тема...Ако може някой да обясни каде се намира "Березка"? Благодаря Ви предварително ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Февруари 13, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2006 Ресторант "Берьозка" - до кино "Веста" - ул. Иван Вазов 25, срещу Руското консулство. Преди в тази сграда се намираше руския културен център. За залата се влиза от входа, който е в непосредствена близост с входа за киното. Ако, някой знае кога отново ще има сбирка, моля да сподели. За съжаление и аз късно видях информацията. Поздрави, Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Февруари 15, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2006 А да попитам къде в Пловдив се играе Паневритмия? Или такива места/центрове има само в София и Варна? Много бих искала да се включа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Февруари 15, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2006 И в Пловдив има, горе на Альоша.Мястото е силно енергийно, защото е на хълм, на високо. Там има един очертан с бяла боя кръг. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts