Guest hrisko_89 Добавено Декември 6, 2009 Доклад Share Добавено Декември 6, 2009 Мислите ли, че има смъртни грехове, които влечат след себе си други смъртни грехове ? Например поддал си се на един смъртен грях и постепенно покрай него извършваш и други смъртни грехове ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 6, 2009 Доклад Share Добавено Декември 6, 2009 Мислите ли, че има смъртни грехове, които влечат след себе си други смъртни грехове ? Например поддал си се на един смъртен грях и постепенно покрай него извършваш и други смъртни грехове ? Навиците и зависимостите тръгват от една мисъл или желание. По-важно е как да се излезе от кръга на зависимостите, а не как се създава. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iwan4o Добавено Януари 21, 2010 Доклад Share Добавено Януари 21, 2010 Дали не са по-простички нещата със смъртните грехове? Учителя сам е казал,че нещата са много прости,а човек сам си ги усложнява и съм напълно съм съгласен. Лазарев беше казал(по спомен),че ако човек наруши първата Божа заповед-да възлюбиш Господ Бог с цялата си душа-тогава той автоматично нарушава и всички останали и според мен човек попада в областта на смъртните грехове - "който не е с Мен е против Мен". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Януари 14, 2012 Доклад Share Добавено Януари 14, 2012 Лихварството - грях ли е ? И защо ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts