petina Добавено Януари 30, 2008 Доклад Share Добавено Януари 30, 2008 Приятели, искам да питам, в петък на ангелската супичка слага ли се солчица? В книжката за житния режим пише, че се слага малко сол и магданоз, а преди поднасянето й се слагат лимон и черен пипер. Но аз си мисля, че черния пипер може да дразни изнежения за десет дена стомах. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Януари 31, 2008 Доклад Share Добавено Януари 31, 2008 От вчера(30.01.) и аз започнах житния режим! Тази година съм по-спокойна,макар че все още е трърде рано да се каже! Приветствам всички,с които сме започнали заедно,както и останалите участници!Хубавото е,че тук в Пловдив по това време се провежда и курс по Паневритмия!Усещането е великолепно! От вчера(30.01.) и аз започнах житния режим! Тази година съм по-спокойна,макар че все още е трърде рано да се каже! Приветствам всички,с които сме започнали заедно,както и останалите участници!Хубавото е,че тук в Пловдив по това време се провежда и курс по Паневритмия!Усещането е великолепно! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Януари 31, 2008 Доклад Share Добавено Януари 31, 2008 Здравейте приятели! Виждам утре някои вече ще отпостват, а други ще запостват + трети постят, което много ме радва. Само да напомня /с риск да повторя много от вече написаното/ - твърди се, че отпостването/захранването е по - важно даже от самия пост ...дъра - бъра Нека Божията Благодат се излее върху всички вас Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Тази година май пропускам поста. Май се поизложих, в дните които бях планирал за поста, ме пипна вирус и насила ме принуди да се чистя Кашлица, хрема, главоболие и прочие, принуден да гълтам час по час сиропи, витамини... Насила ме принудиха да се прочистя чрез болест. Но пък мога да хапвам каквото си поискам Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petina Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Тази година май пропускам поста. Май се поизложих, в дните които бях планирал за поста, ме пипна вирус и насила ме принуди да се чистя Кашлица, хрема, главоболие и прочие, принуден да гълтам час по час сиропи, витамини... Насила ме принудиха да се прочистя чрез болест. Но пък мога да хапвам каквото си поискам Е, защо, има време, февруари е още в началото Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Здравей Максим Мисля, че е по - важно да си здраво, живо и да се чувстваш добре, пък поста...винаги може да си го направиш + може пък и за хубаво да е/ да има защо да не е точно през този месец... +горе главата и хич да не ти пука По скоро оздравявай и бъди здрав Поздрави Мир Любов И Светлина Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Аз съм от групата, която ще пости от 22 февруари. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Приятел, много си ми симпатичен! Благодаря ти! Аз така или иначе си постя цял живот, макар и не с жито. Настинката ме попрочисти и без това още повече, а в тези дни ядох много малко, защото нямах апетит и май няма нужда от отделен пост Вече се оправям. В края на февруари пак съм по курсове и ще хапвам. В началото на март пък ми е рождения ден-Христов ако не се полее (със сок и хапване) тази бележита дата как иначе... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 (edited) Аз така или иначе си постя цял живот, макар и не с жито. Мир,Любов и Светлина за теб и всички постещи и непостещи съпорталци Редактирано Февруари 1, 2008 от Приятел Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 2, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2008 (edited) от Мадара снимчиците нещо не мога да кача, но за сметка на това Мир Любов И Светлина Редактирано Февруари 2, 2008 от Приятел Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 2, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2008 Аз съм от групата, която ще пости от 22 февруари. Добре дошла в клуба. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 За пръв път направих и приключих житния режим благополучно без никакво чувство за ограничение. Това бе възможно, защото се оказа , че в последните 6 месеца аз сама и неусетно съм изменила храненето си към вегетарианство и суровоядство(второто не изцяло) просто поради желанието си да отделям повече време на духовни четива и този сайт. Най-после дълбоко в същността ми проникнаха онези азбучни истини за храненето, психиката и начина на живот и развитие, които на теория са известни всекиму и които преди съм се опитвала да прилагам някак отвън, с по-елементарна цел. Вълшебствата са всъщност простички неща, ако си на тяхното ниво и ги погледнеш очи в очи. Чувствам се пречистена и нова. Благодаря на всички участници във Форума от създаването му до сега, и най-вече на организаторите и създателите му. Благодаря, благодаря, благодаря. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 Благодаря на всички участници във Форума от създаването му до сега, и най-вече на организаторите и създателите му. Благодаря, благодаря, благодаря. Включвам се и аз / и от мене същото Мир Любов и Светлина Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
петра Добавено Февруари 5, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 5, 2008 Здравейте,искам да поздравя участниците във форума и да благодаря на създателите му.Особено впечатление ми направи мненията за Житния режим.Ще започна на 23.02. Ще помоля някой по-запознат с темата от мен да ми отговори.Прилагам билколечение и трипъти дневно пия чай.Това ще нарушили принципа на прилагане на Житния режим.Много благодаря на всеки изразил мнение и подкрепа.Наистина имам нужда от вас.Още веднъж благодаря. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petina Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Здравей, Петра. Според мен три чаши чай на ден не биха попречили, все пак това е само чай.Житният режим го правим за здраве, който както може и до където стигне. Все ще е от полза и за тялото и за душата. Желая ти успех. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Здравейте,искам да поздравя участниците във форума и да благодаря на създателите му.Особено впечатление ми направи мненията за Житния режим.Ще започна на 23.02. Ще помоля някой по-запознат с темата от мен да ми отговори.Прилагам билколечение и трипъти дневно пия чай.Това ще нарушили принципа на прилагане на Житния режим.Много благодаря на всеки изразил мнение и подкрепа.Наистина имам нужда от вас.Още веднъж благодаря. Здрасти Петра, аз също правя една терапия с билки и други природни методи. Няма да спра с нея по време на режима. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
петра Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Благодаря ви.И аз смятам,че билковия чай не би навредил на Житния режим,още повече когато човек има вяра,надежда и упование в лечебните свойства на даровете на Природта,дадени от Бог на нас хората.И с изчистени мисли,укротени емоции и много любов в сърцата си,Житния режим би могъл да се превърне в истинско Божие вълшебство.Очаквам с нетърпение дата 23.02.2008.Още веднъж БЛАГОДАРЯ и успех на всички. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Све Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Здравейте, Бихте ли ме посъветвали откъде в София да купя подходящо жито. По диетичните щандове откривам само от реколта 2006 - дали става?Дали бихте ме насочили и към повече информация за духовния аспект на режима- има ли специални молитви, формули и мисловна нагласа, които са необходими по това време.Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Здравей Све може да погледнеш тези линкс: http://www.spiralata.net/kratko/articles.p...g=bg&pg=266 http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b5/rejim.html + написаното по горе в тази тема/ и по конкретно първото постче/мнение поздрави и успех Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Све Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Благодаря, След повечко четене възникна въпос, на който не видях точен отговор. Грухано или не жито? Или всеки си пробва и преценява? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petina Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Не грухано, търси жито за покълване Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Хм, мисля, че Приятел даде тази информация от Учителя, че трябва да се търси грухано жито, защото от него във водата по-лесно се отделят полезните вещества. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Хм, мисля, че Приятел даде тази информация от Учителя, че трябва да се търси грухано жито, защото от него във водата по-лесно се отделят полезните вещества. Здравей те приятели Мисля че трябва да е грухано, с кълновете става друго - Аз го правя с грухано А вече кой както го усеща Поздрави Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Зорница Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Здравейте и от мен За първи път правя режима, започнах от 30.01.2007г. или днес ми е 9 ден. Чувствам се отлично, много по - лек е от други режими, които съм правила и не ме затрудни особено, утре ще отпоствам с ангелска супа. Водата, която пия е с добавен клиноптилолит + любов + благодарност, е не е като изворната, но вкусът й е подобен По отношение на житото и аз се чудих какво да е грухано или не, защото прочетох различни становища, та започнах с грухано първите дни после минах на "живо", и двата варианта ми харесват обичам жито под всякаква форма, дори и сурово Благодаря на всички Ви за чудесния форум, рядко споделям, но пък редовно чета. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mdrya1953 Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) Аз така или иначе си постя цял живот, макар и не с жито. Мир,Любов и Светлина за теб и всички постещи и непостещи съпорталци Въпрос: Който е постил януари , може ли и през февруари поне 5 дни. Абе на постите най-харесвам отпостването, особенно първия ден.. Ангелската супа е като божествен елексир. Редактирано Февруари 7, 2008 от Mdrya1953 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts