Деяна Добавено Април 13, 2009 Доклад Share Добавено Април 13, 2009 иска и вълкът да е сит, и агнето цяло ... ... и гъската суха Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Април 13, 2009 Доклад Share Добавено Април 13, 2009 иска и вълкът да е сит, и агнето цяло ... ... и гъската суха Обикновено когато вълкът е сит, а агнето цяло ..... гъската е ............ суха Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Минотавър Добавено Април 13, 2009 Доклад Share Добавено Април 13, 2009 (edited) иска и вълкът да е сит, и агнето цяло ... ... и гъската суха Обикновено когато вълкът е сит, а агнето цяло ..... гъската е ............ суха Мисля ,че и двете сте навлезли много дълбоко в скритите послания на Таро Редактирано Април 13, 2009 от Минотавър Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
LinnRiddT Добавено Април 14, 2009 Доклад Share Добавено Април 14, 2009 Падат ми се много странни карти. Може би просто аз не мога да ги разтълкувам... И все пак на въпроса "Ще се случи ли (...) " ми се паднаха Дяволът - 10 Чаши - Папата Може би Дяволът показва силното ми желание (често ми се пада напоследък), както казва Мона, но не разбирам каква е връзката между Папата и 10 Чаши и като цяло самата комбинация. Вие как мислите? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Април 14, 2009 Доклад Share Добавено Април 14, 2009 До колкото си спомням Папата даваше винаги положителен отговор на които и да е зададен въпрос , но имаше едно "НО" и "ЗАВИСИ" .В твоя случаи според мен отговора е "Да" ! 10 чаши най-вероятно е твоята цел и желание ,така както на теб ти се иска да е сега ... ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Simona Добавено Май 17, 2009 Доклад Share Добавено Май 17, 2009 Здравейте на всички!Тъй като съм начинаеща с карти таро бих искала да попитам какво означава:7-ца Пентакли;Крал на мечовете;Императорът на въпроса "Ще замина ли за USA ?". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Darsi Добавено Май 22, 2009 Доклад Share Добавено Май 22, 2009 Здравейте на всички!Тъй като съм начинаеща с карти таро бих искала да попитам какво означава:7-ца Пентакли;Крал на мечовете;Императорът на въпроса "Ще замина ли за USA ?". Здравей, Симона. Според мен отговорът на въпросът ти е "да". По мое тълкуване това което е трябвало да направиш ти си го направила и от тук нататък ти остава само да чакаш и да имаш търпение. За мен крал на мечовете е намеса на мъж, която намеса е за твое добро. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
romanova Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Здравейте!Изключителен форум!Съвсем начинаеща съм в гадаенето с таро,но следя темите от форума и правя опити да питам и гадая картите,главно за въпроси от лично естество.Както можете да се досетите тълкуването на комбинации от карти ми е доста трудно.Обикновено записвам комбинациите и с течение на времето,когато въпросът който ме е вълнувал се разрешава по един или друг начин ,правя опити да открия скритото послание на картите и установявам,че са ме предупреждавали по свой си начин.....но не съм успяла да ги разбера навреме.Надявам се с ваша помощ да науча повече тълкуването на съчетания. Напоследък ме "тормози" Крал мечове като отговор на емоционален въпрос .Появява се при две подредби в съчетание или с жезли или с пентакли:1.9жезли;2.7жезли;3.крал мечове или 1. 5пентакли;2.рицар пентакли;3.крал мечове,на въпрос какви са чувствата на Х към мен?и ще ми се обади ли ?/Въпреки,че аз прекъснах връзката/ Аз ги тълкувам по следния начин:В първата подредба-ситуация на промяна,старото си е отишло и настава време,в което нищо не е както трябва/9жезли/;предстоят много трудности в неясна ситуация и краля-не мога да го разтълкувам. Във втората подредба: Огромна болка от една бездомна любов ,но трябва търпение да се случат нещата и отново краля?? Вслучая не ми е ясно картите моето отношение ли отразяват или неговото?????,изобщо много се обърквам.Моля помагайтеееееее.Извинете ме,че съм толкова обстоятелствена. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Наталья Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Мона, я хотела спросить . Вот сегодня я с тем же вопросом ("что готовит мне завтрашний день?") вынула карты. 1. Что предшествует "центру" дня (главное дня) Две карты сами выпали в то время как я хотела вынуть одну - 5 и 4 Кубка. 2. Главное дня - Туз Диска 3. К чему приведет - Паж Жезла перевернут. 4. Итог - Туз Кубка. 4 кубка это скука и перенасыщенность, разочарование. 5 кубка - это Тоже депрессия. Но в центре дня Туз Диска - Успех. Паж Жезла перевернут - плохие новости, нерешительность. Получается что Успех будет сопровождаться воспоминаниями, которые связаны с потерей в прошлом и поэтому грусть и депрессия, но причем тогда Паж Жезлов (страх и нерешительность будут присутсвовать из-за слишком внезапного успеха?) . А итог дня Туз Кубка - Радость, семья, карта связанная с эмоциями. Мона, подскажите пожалуйста, как разгадывать сочетания и то что Таро хочет сказать? как искать ключ в раскладе? Говорят, что нужно ориентироваться на Старшие Арканы, так как они указывают на главные события в жизни человека, первое - на что нужно обратить внимание. Так ли это? И еще я столкнулась с тем, что выпадают карты одинаковые по цифровому номиналу, напимер : Две десятки, Два Туза, Две тройки. Как понимать, такие сочетания? Простите, что задаю так много вопросов. И заранее , Вам благодарна! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юни 4, 2009 Доклад Share Добавено Юни 4, 2009 Напоследък ме "тормози" Крал мечове като отговор на емоционален въпрос Здравей, romanova и добре дошла първо За картите ти: няма да ги тълкувам в детайли именно поради появата на Крал мечове и в двете гледания и то като трета карта. Кралят се появява, когато трябва да се вземат дълго отлагани решения, които поради страх, съмнения или самозаблуди, егото е отхвърляло. Тук няма вече илюзии, краят е дошъл - независимо на какво. Освен това, Крал мечове, може да говори и за непоклатима позиция: може да ти се обади този човек и да ти постави крайни условия, може и да е другият вариант - да не се появи никога повече в твоя живот (което отново си е една крайна позиция от негова страна). Не знам на кого от вас двамата смелостта не достига, но е ВРЕМЕ да внесеш яснота в чувствата си спрямо този човек, да изясниш за самата теб как стоят нещата и да продължиш напред, ако имаш сили. А ако нямаш - сама решаваш. В този случай няма конкретен съвет от картите, те илюстрират ситуацията на крайно напрежение, в което се намираш ти и в тези карти можеш да се "огледаш" и да се видиш като страничен наблюдател; картите те потикват да анализираш и да се поразровиш у себе си, да откриеш какво наистина желаеш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts