Деяна Добавено Февруари 15, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2009 Точно така ... напълно си права за идеята ,за въпросите които си задавам... също и това ,което пишеш за 10 жезли. Справедливостта винаги ми е била много странна карта !За повечето автори това е карта на раздялата,развода,загубата и за това се притесних от нея.Аз някак си я сравнявам с кармата,защото по справедлива от нея няма,но може би това е много буквално и доста повърхностно мое мнение! Изключително рядко ми се появява в подредба .Ти обаче написа едно обяснение за нея и отново ме "хвърли" в размисъл ! Много ми помагаш да разбера картите по -добре ! Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пролет Добавено Февруари 16, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2009 Точно така ... напълно си права за идеята ,за въпросите които си задавам... също и това ,което пишеш за 10 жезли. Справедливостта винаги ми е била много странна карта !За повечето автори това е карта на раздялата,развода,загубата и за това се притесних от нея.Аз някак си я сравнявам с кармата,защото по справедлива от нея няма,но може би това е много буквално и доста повърхностно мое мнение! Изключително рядко ми се появява в подредба .Ти обаче написа едно обяснение за нея и отново ме "хвърли" в размисъл ! Много ми помагаш да разбера картите по -добре ! Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 16, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2009 Пролет , нещо ти се е разпаднал поста или поне аз не го виждам ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 Винаги има пръв път за нещо. Гледах си за едно нещо, но ми изпадна три пъти 9 жезли, изхвърча и за малко да не ме удари в лицето Въпросът е сериозен, но аз се отказах да питам повече, след 3 изхвърчащи карти. Има отделна тема за "хвърщачите" карти, но смятам, че разглеждането й е тук, защото има въпрос, чийто отговор не ми е ясен - да направя ли нещо или не. Зная, че ще го разбера след време, съвсем скоро, но понеже е нещо необичайно го споделям с вас. Какво мислите? Да го направя ли? Аз мисля - не, поне на първо четене Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 Споделям мнението ти ,Мона !Не го прави ... Сега не е момента за действие ... може би по нататък.Нещата могат да се усложнят ако действаш сега и да доведът до допълнителни проблеми ,които ще усложнят ситуацията за която питаш! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 Не, ще го направя, защото трябва да разбера истината и ще я разбера. Обичам да рискувам, за разлика от други Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 Кралица Жезли ,Асо Пентакли,5 Мечове . Питах как ме вижда един човек ? 5 Мечове пък е злоба и подли действия ... а с този човек не сме имали никога конфликти ! Предложения ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 (edited) моето мнение идва със закъснение за Мона разпадна ми се предишния пост не мисля,че имаш избор и вече нещата са задвижени Secret_Name вижда те като действена (желана жена), която успява да докарава и поставя собствения си интерес на 1 място Редактирано Февруари 17, 2009 от Вятър* Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Февруари 20, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2009 Здравейте, следя и чета вашите мнения страхотно е , че може да се пише и говори за Таро. Иска да попитам за вашето мнение тъй като сте по - напреднали и имате опит с таро . Изтеглих три карти и на въпрос какво да нправя за да подобря отношенията си с ..Х.. се паднаха тези карти . 1.- глупакът 2.- тройка чаши 3.- императрицата За мен говори глупакът , че трябва да взема някакво решение може би нестандартно , което ще ме доведе до емоционално въдействие върху човека и в крайна сметка ще бъда доволна в лицето на императрицата. Но по важно е вие какво виждате в тези карти. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 20, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2009 Изтеглих три карти и на въпрос какво да нправя за да подобря отношенията си с ..Х.. се паднаха тези карти . 1.- глупакът 2.- тройка чаши 3.- императрицата За мен говори глупакът , че трябва да взема някакво решение може би нестандартно , което ще ме доведе до емоционално въдействие върху човека и в крайна сметка ще бъда доволна в лицето на императрицата. Но по важно е вие какво виждате в тези карти. Да, права си. Излей се емоционално и направи нещо нетипично и ще успееш да подобриш не само отношенията си, но и настроението си Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Февруари 20, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2009 Много благодаря за експресният отоговор. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Февруари 25, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2009 според вас какво е довело до сегашното положение и как тълкувате картите на въпрос защо се държи така даден човек. При тегленето на последната карта хванах две и затова сатнаха четери. 1 - десятка пентакли 2-асо жезли 3-крал чаши 4-луната Ще ми е интерено ако споделите и според вас какво усещането ви за днешното положение на отношенията ни според падналите се карти. Незнам дали е възможно да се тълкуват така нещата , но ще се радвам да споделите вашият опит.Ще ви кажа и после какви са в действително отношенията ни днес. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Минотавър Добавено Февруари 25, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2009 (edited) Ще се опитам да тълкувам комбинацията ,без да претендирам ,че ще бъде успешно.Десятките сами по себе си са ми ясни като значение ,но винаги ме затрудняват в комбинациите.Тези карти ми говорят за емоционални отношения ,в които едната страна -предполагам питащият има желания и идеи по отношение на другия човек ,но е пасивна в действията си,а мисли ,че е готова на много неща.От своя страна другия -предполагам е мъж (от крал чаши) изпитва силни ,но вероятно също без реален израз чувства.Луната ми дава едно усещане за объркване между емоциите и реалността.И като цяло на въпроса защо някой се държи така ,мисля че отговорът е -поради чувствата ,които го объркват и поради пасивността на ситуацията. Изобщо ,какво мислите на 10 пентакли като първа карта на подобен въпрос? Освен евентуалното й значение като описваща благосъстоянието на едната от страните... Редактирано Февруари 25, 2009 от Минотавър Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Февруари 25, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2009 novichka, ще си позволя да коментирам първия ти въпорс първо- смятам,че си имала идея, план и нещо наум, когато си питала и мисля, че планът ти е добър, но .. е забавеб от теб? втората комбинаця показва доста голяма доза нетърпение и несигурност (малко пренавиваш нещата) и от тази поредица бих интерепретирала само полседната карта - луната (период на притеснения и понякога неясноти и заблуждения)- нясни са ви оношенията или поне ти не си наясно ... така ми се струва- тази карта показва,че нещата в живота ти сега са променливи и неясни като луната и трябва да немриш обратния път ( поизгубила си се ) надявам се да не те обидам не е това целта ми (Минотавър- поянкога виждаме еднакви неща) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Февруари 26, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 26, 2009 благодаря , сега като цяло нещата са доловени в смисъл в лицето на луната , объркването го има , тоест аз незнам какво сега изпитва този човек притеснения и неясноти както и двамата казвате. Не съм съгласна само с пасивността от моя страна , ако я има то тя е от негова страна със сигурност. Но вие ме наведохте на мисълта че е объркан , не е наясно с чувствата си май с тази луна , понеже все пак питам защо се държи така той , тоест луната говори за него нали? само незнам Вятър защо мислиш , че аз съм обърканата - то че е така така е и аз съм в невидение. Много объркано се изхазах. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Февруари 26, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 26, 2009 а 10 пентакли може да се тълкува и като желание за започване на нещо ново, планове за бъдещето. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Февруари 26, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 26, 2009 10 пентакли тук е = на добрите намерения иначе е преспектива към щастлив, добронамерен поглед в бъдещето- повтаряне на статуквото, традиционализъм ( в този смисъл ригидност), планиране на дългосрочни неща - те възпоизвеждат усешния цикъл на живота... без да показват особена емоционалност, но в тях все пка има задоволство и стабилност Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 27, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2009 според вас какво е довело до сегашното положение и как тълкувате картите на въпрос защо се държи така даден човек. При тегленето на последната карта хванах две и затова сатнаха четери. 1 - десятка пентакли 2-асо жезли 3-крал чаши 4-луната Ще ми е интерено ако споделите и според вас какво усещането ви за днешното положение на отношенията ни според падналите се карти. Незнам дали е възможно да се тълкуват така нещата , но ще се радвам да споделите вашият опит.Ще ви кажа и после какви са в действително отношенията ни днес. Подобна неяснота в чувствата притежават хора, които ги крият, а Луната е онова жестоко напрежение, което последва от всичко това. Но с Луната идват и промените - ала само в сънищата, в Таро не е така, за съжаление. Това ми е направило дълбоко впечатление, че Луната като символ, освен всичко, което знаем и вестител на промяна, но не и в гледане на картите Таро. От друга страна, Крал чаши + Луна е индикатор за някакво чувство на вина, дори срам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Минотавър Добавено Март 1, 2009 Доклад Share Добавено Март 1, 2009 (edited) Честит празник за всички! Искам да споделя 2 комбинации с вас и да чуя мнението ви .Първата ми е малко по-ясна и ми се падна на въпрос , дали имам потенциала и силата в момента да обърна изцяло в моя полза хода на дадена ситуация- става въпрос за лични отношения.Паднаха ми се Императора, Висшата жрица и Страшния съд.Тук мисля от Императора ,че промяна в текущата ситуация мога да постигна като използвам повече въображението си и интуицията си(Висшата жрица) ,която често пренебрегвам (а може би дори вече тази промяна да е започнала) и така да постигна дори неща ,които в момента са нереални (Страшния съд). Другата комбинация беше на въпрос "Какво мисли Х. да прави с мен ?" 10пентакли , Крал пенталки , Дяволът .Специално за тази съм много притеснена от наличието на крал и дявол и отново "любимите ми" 10 пентакли на първа позиция. Моля за помощ с тези комбинации.Написала съм ги и двете ,защото са свързани -за същите хора се касае. Редактирано Март 1, 2009 от Минотавър Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Март 1, 2009 Доклад Share Добавено Март 1, 2009 Честит празник за всички! Искам да споделя 2 комбинации с вас и да чуя мнението ви .Първата ми е малко по-ясна и ми се падна на въпрос , дали имам потенциала и силата в момента да обърна изцяло в моя полза хода на дадена ситуация- става въпрос за лични отношения.Паднаха ми се Императора, Висшата жрица и Страшния съд.Тук мисля от Императора ,че промяна в текущата ситуация мога да постигна като използвам повече въображението си и интуицията си(Висшата жрица) ,която често пренебрегвам (а може би дори вече тази промяна да е започнала) и така да постигна дори неща ,които в момента са нереални (Страшния съд). Другата комбинация беше на въпрос "Какво мисли Х. да прави с мен ?" 10пентакли , Крал пенталки , Дяволът .Специално за тази съм много притеснена от наличието на крал и дявол и отново "любимите ми" 10 пентакли на първа позиция. Моля за помощ с тези комбинации.Написала съм ги и двете ,защото са свързани -за същите хора се касае. Честит празник и на теб За първата комбинация: ти не само, че имаш потенциала и силата да промениш нещата, но и тоталната готовност за това и тук не става въпрос за компромиси, а за твърдо решение и мощна намеса - заради Страшния съд, това е една много силна карта като влияние и тенденция. Колкото до втората комбинация - Дяволът стопира всичко, не виждам този човек сега да се способен на действие, има някаква обида тук, не знам. Нещата зависят от теб и първите карти, които са ти се паднали, говорят прекрасно затова. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Минотавър Добавено Март 2, 2009 Доклад Share Добавено Март 2, 2009 (edited) Честит празник и на теб За първата комбинация: ти не само, че имаш потенциала и силата да промениш нещата, но и тоталната готовност за това и тук не става въпрос за компромиси, а за твърдо решение и мощна намеса - заради Страшния съд, това е една много силна карта като влияние и тенденция. Колкото до втората комбинация - Дяволът стопира всичко, не виждам този човек сега да се способен на действие, има някаква обида тук, не знам. Нещата зависят от теб и първите карти, които са ти се паднали, говорят прекрасно затова. Благодаря ти ,Мона !Незнам къде точно видя обидата(Крал пенталки на втора позиция+Дявола ?),но явно има -аз съм обидената сега!Щом се събудих от сънища по темата няколко часа след като изтеглих въпросните карти... сигурно нещо се е случило,което аз съм пропуснала...и щом той е "блокиран" в действията си,аз ще се опитам да изясня нещата Редактирано Март 2, 2009 от Минотавър Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Март 5, 2009 Доклад Share Добавено Март 5, 2009 Честита Баба Марта и от мен, какво бихте казали за следната комбинация на въпрос : добре ли е да постъпя така както съм намислила. 1-осмица чаши 2- императора 3-отшелника според мен да , осмица чаши ми говори за желание за търсене на новото, като усилията те ще бъдат възнаградени, но в по-далечното бъдеще. Императора пък ме води към мисълта за успешна реализация на идеята. Сега е моментът да се действа.Отшелника-е символ на новото и съветва да се опитам да реша въпроса. Какво е вашето виждане ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Март 5, 2009 Доклад Share Добавено Март 5, 2009 Честита Баба Марта и от мен, какво бихте казали за следната комбинация на въпрос : добре ли е да постъпя така както съм намислила. 1-осмица чаши 2- императора 3-отшелника според мен да , осмица чаши ми говори за желание за търсене на новото, като усилията те ще бъдат възнаградени, но в по-далечното бъдеще. Императора пък ме води към мисълта за успешна реализация на идеята. Сега е моментът да се действа.Отшелника-е символ на новото и съветва да се опитам да реша въпроса. Какво е вашето виждане ? Имаш много интересни карти. Защо? Те говорят за един ужасяващ мисловен процес - успокой се, че ще ти се пръсне главата Шегата настрана, освободи се от бремето на 8-ца чаши и действай, каквото си замислила. При твоите карти, Отшелникът предхожда Императорът като действие, независимо от факта, че Отшелникът е трета карта. Това означава, че много неща, които искаш да направиш, просто не ги правиш, след време се разколебаваш. Довери се на Императора; аз като цяло не харесвам тази карта, но тя дава стабилност и завършеност. Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
novichka Добавено Март 5, 2009 Доклад Share Добавено Март 5, 2009 Благодаря ти Мона , наистина мисля , и се колебая дали да направя това което мисля , и на мен ми се видяха интересни картите и затова ги споделих отново благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Март 5, 2009 Доклад Share Добавено Март 5, 2009 novichka, да си имала съм, гадаена, някакъв знак по въпорса за решителните дейтвия Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts