Ася_И Добавено Декември 29, 2007 Доклад Share Добавено Декември 29, 2007 Мисъл на деня - 30 Декември 2007 г. "Аз ще те обичам както аз разбирам – не по твоите правила, а по моите; и ти ще ме обичаш както ти разбираш – то е Божественото, то е новото. Една пълна свобода. Тогава да се зачитаме, да виждаме Господа навсякъде, където се проявява." Из Идете при чистите извори, 35а НБ, 19.IX.1937 г. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Декември 30, 2007 Доклад Share Добавено Декември 30, 2007 Смисълът не е във волното обичане, а в приемането, в непоставянето пред другите на наши изисквания и критерии. Пълната му проявеност е много трудна за човека. Много от нас си мислят (че може и всички), че са постигнали нещо в това отношение, но точно тази ни нагласа скрива по-нататъшния ни път. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 30, 2007 Доклад Share Добавено Декември 30, 2007 (edited) "Аз ще те обичам както аз разбирам – не по твоите правила, а по моите; и ти ще ме обичаш както ти разбираш – то е Божественото, то е новото. Една пълна свобода. Тогава да се зачитаме, да виждаме Господа навсякъде, където се проявява." Прекрасно, благодаря! Има хора, които не са готови нито да обичат, нито да бъдат обичани, но когато са добронамерени и разговарят откровено помежду си нещата си идват на място..... Партньорство и разбиране..... Ако няма обвързаност и задължение, ако не ме задушават и не задушавам от любов, значи е прекрасно. Без условия и без правила! Редактирано Декември 30, 2007 от xameleona Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts