Благост Добавено Август 25, 2007 Доклад Share Добавено Август 25, 2007 Роси Б. чудесно че я практикуваш / ползваш системата на тангра + има доста полезни методи в школата на Верещагин + аз се спраях до петата им степен. Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Септември 4, 2009 Доклад Share Добавено Септември 4, 2009 Ето едно упражнение за хармонизиране: Заставаме с разтворени крака и протегнати встрани ръце - с лявата длан нагоре и дясната длан надолу. Магнитният поток от околната среда влиза през лявата длан, протича през сърцето и слънчевия сплит, зареждайки цялото тяло допълнително, и изтича през дясната длан. Упражнението се прави от 3 до 5 мин. Ако го правим сутрин - зареждаме се с енергия за целия ден, ако е вечер - тогава е с релаксиращо въздействие. Нарисувано като символ се нарича Tam-a-ra-sha. Мантрата му се произнася 1 път. Ако решите да го нарисувате - окръжността се започва от най-горната точка и по посока, обратна на часовника. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Ноември 14, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 14, 2009 Аз изпълнявам "Петимата тибетци" и съм доволна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts