fankata Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 "Всичко Мое" Мисля си за теб В безсънната, самотна нощ Грях ли е, че те обичам? Ако е така, сърцето ми не позволява да съм праведна… Защото се давя в теб И не мога да се спася Ако не си до мен Бих дала всичко мое За още една нощ с теб Бих рискувала живота си, за да почувствам Тялото ти до мен Защото не мога да живея Със спомена за нашата песен Бих дала всичко мое, за любовта ти тази нощ… Чувстваш ли ме? Представям си, че се взирам в очите ти Виждам те така ясно… Жив спомен в съзнанието ми. Но ти си тъй далече Като сияйна звезда… И така, аз мечтая тази нощ Бих дала всичко мое За още една нощ с теб Бих рискувала живота си, за да почувствам Тялото ти до мен Защото не мога да живея Със спомена за нашата песен Бих дала всичко мое, за любовта ти тази нощ… Бих дала всичко мое За още една нощ с теб Бих рискувала живота си, за да почувствам Тялото ти до мен Защото не мога да живея Със спомена за нашата песен Бих дала всичко мое, за любовта ти… …тази нощ… Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Мисля, че си много сладка, както и темите ти. Харесват ми. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts