ris_78 Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 Здравейте, Всяка година човек определя естествено от своите лични преживявания и емоциите които са го разтърсили.И нормално към края на годината да направим някаква равносметка на изживяното време.Не поставям въпроса дори само заради това.Според мен тази година беше доста богата на събития.За някои бяха преобладаващо лоши,за други добри ,но за повечето хора които познавам беше година на много промени,много загуби, разрушаване на семейства и разбира се противоположното -започване на нови успешни начинания,нови връзки. Каква беше вашата година?Мислите ли, че 2007 е предопределила повече от събитията? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 За мене 2007 беше година на много промени, много дестабилизиращи. Нищо не бях в състояние да планирам, ами все нащрек и посрещах кое как дойде. Да ви кажа, надявам се скоро серията да завърши и да има малко затишие, че едвам се удържам вече на седлото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 Годината не е лоша, просто е година на крайностите наистина. На мен ми се случи едно добро и едно недобро нещо. Останалото доволно, нормално, без сътресения. Братските събори тази година бяха по-големи и по-хубави, отколкото предишните 2 години. Дори на климата се отрази тази противоречивост на 2007-ма. В началото беше много топла и суха. След това дойде другата крайност - големи валежи и наводнения. Заглавието отразява нейната същност най-точно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 За мен също - първата половина беше успешна в материално отношение (с много труд), през втората, пак с много труд , урожаят е духовен. Но пък като се обърна назад - коя година ми е била скучна и монотонна? няма такава, само в детството нещата вървяха по-плавно, но не пак вълнуващо. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 На мен в духовен план ми беше успеха, а в материален неуспеха. Там стигнах дъното. Но първото е далеч по-важно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 4, 2007 Доклад Share Добавено Декември 4, 2007 2007 г. за мен е знаменателна. не искам да си отива! Следващата ми е 4-ка - яко траш! Успокоява ме мисълта, че зная къде е "извора". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 5, 2007 Доклад Share Добавено Декември 5, 2007 2007 г. за мен е знаменателна. не искам да си отива! Следващата ми е 4-ка - яко траш! Успокоява ме мисълта, че зная къде е "извора". Мила Еси, моля ти се, кажи ми и на мен КЪДЕ Е ИЗВОРА? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 5, 2007 Доклад Share Добавено Декември 5, 2007 Eееееее Валентине, секи си има своя извор то е комбинацията от хора, умения, места онова което пречиства сърцето ми и ме зарежда с тишина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts