Agalesta Добавено Май 14, 2009 Доклад Share Добавено Май 14, 2009 Да, други също направиха тази грешка- да повярват- и какво мислите се оказа след време. Фалш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деанна Добавено Септември 12, 2012 Доклад Share Добавено Септември 12, 2012 За мен гласът носи много информация за личността. Преди да видя човека, искам да го чуя. Не бих се доверила на очите си, но на ушите си да. Освен това ми е много приятно да слушам определен тип мъжки тембър. Общо взето мога да изпадна в транс и слушам не думите, а енергийните вибрации. Мъжът в който се влюбих не е красавец. влюбих се в гласът му, който ми казваше неща, които съм жадувала да чуя. След като се срещнахме, впечатлението ми не се промени. Времето показа, че това, което чух в началото, със " затворени очи " е било истина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Септември 12, 2012 Доклад Share Добавено Септември 12, 2012 Темата е една възможна версия даваща отговор на въпроса защо хубави и млади момичета избират(?) стари и съсухрени мъже? Ще да е заради гласа, а не както носи мълвата: имали много пари и незнам си какво още... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Септември 12, 2012 Доклад Share Добавено Септември 12, 2012 Мисля, че и това се преекспонира и митологизира. Любов от първо чуване - едва ли. По-скоро това е първият реален контакт между двама човека, които дотогава не са се виждали. Огънят може и да се запали до някаква степен, но много са по-важни живите срещи. А и знаейки с точност защо е създадена конкретната тема, нещата имат друг и реален отенък. И тази любов приключи с .. последно чуване Vespertine 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts