Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 В момента ( а и в миналите дни) това трябва да правя, но тук ми е по - интересно. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 В момента ( а и в миналите дни) това трябва да правя, но тук ми е по - интересно. И на мен така ама сега понеже си чудо чудесато за пореден път чрез теб ми се напомни че и аз трябва да си стягам 4-ри буквието . Въпреки, че и на мен тук ми е по- интересно. Наскоро си дръпнах всички кабели на компа и го маскирах само за де не го включвам и да се разсейвам, но файдата от ползата е на лице (( отново загубих цял ден в разговорки Кръгом марш към книгите! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Как чрез мен са ти напомнили, как така ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Да, знам я тази мисъл.Повече ми харесва еволюиралото. С песен славна напред към читанките + мненията за телепортация в разговорки. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 " Е, че това не е баща ми, а бесовете му, е ясно." Къде отиват свободната воля и отговорността ни - ако направим добро Бог го направил чрез нас, ако направим зло - бесовете го направили Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 " Е, че това не е баща ми, а бесовете му, е ясно." Къде отиват свободната воля и отговорността ни - ако направим добро Бог го направил чрез нас, ако направим зло - бесовете го направили Никой не говори за добро и зло. За Бог и бесовете са добро. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 " Е, че това не е баща ми, а бесовете му, е ясно." Къде отиват свободната воля и отговорността ни - ако направим добро Бог го направил чрез нас, ако направим зло - бесовете го направили Да трябва ти интензивен курс по сравнителна религия наистина или поне по основните християнски доктрини като за начало. Аз останах без пръсти днес Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Ами свободната воля, на мен не ми се вярва че ако някой се заяжда с мен бесовете са виновни.. То от човека по - голям бяс здраве му кажи. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Вярвай бе - ако някой се заяжда с теб, бесовете ти са виновни. Ама темичката стана на пихтия, не мисля, че добре ме възпитавате тук. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Благодаря, ще си имам оправдание ако ми се наложи ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Не го приемай като пихтия, а като кашичка с духовно млекце от което ти естествено нямаш нужда защото вече си в по- горната група. И не се заяждай с малките а отивай да се възпитаваш с по- големите. hrisko_89 нямаш оправдание приятелю носиш си пълна отговорност и си сърбаш попарката от последствията която си надробил чрез неправилното използване на свободната си воля т.е. от неправилните си избори. Нали важен е крайния резултат, като си допуснал бесчетата да те водят за нослето ще си научиш и урочетата без оправдания защото няма да помогнат . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Ами черните магьосници ? Те например знаят за кармата, но не им дреме. Те например на какво разчитат ? Явно не всеки получава възмездие. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 Ами черните магьосници ? Те например знаят за кармата, но не им дреме. Те например на какво разчитат ? Явно не всеки получава възмездие. ВрЪвИ ги питай аз от къде да знам какво се върти в главата на един черен магьоссник!? Впрочем ако допускаш лоши мисли в главата си и ти се превръщаш в черен магьосник и тогава ще те питам за възмездията. Не те ли учат на това в училище по религия, че човек трябва да се стреми към чистота в мислите си? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 (edited) В училище никога не сме изучавали религия. Тя е въведена в начален курс преди 2-3години Добре ще питам Един. Редактирано Януари 3, 2009 от hrisko_89 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Януари 3, 2009 Доклад Share Добавено Януари 3, 2009 В училище никога не сме изучавали религия. Тя е въведена в начален курс преди 2-3години Добре ще питам един. Значи започвай да четеш всичко от тука (направи си списък с по важните въпроси и ползвай търсачката)и като прочетеш всичко ела и ми се обади. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 4, 2009 Доклад Share Добавено Януари 4, 2009 Чел съм лекция на Учителя, в която той казва, че любов има там където обмяната между съществата е правилна - тоест единия дава на другия, и после обратното. Той дали е говорил буквално ? Нали според Библията любовта към която трябва да се стремят хората е безкористната ( тоест да обичаш дори без да ти дават) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
maggee Добавено Януари 5, 2009 Доклад Share Добавено Януари 5, 2009 Чел съм лекция на Учителя, в която той казва, че любов има там където обмяната между съществата е правилна - тоест единия дава на другия, и после обратното. Той дали е говорил буквално ? Нали според Библията любовта към която трябва да се стремят хората е безкористната ( тоест да обичаш дори без да ти дават) Ами то е същото, което казва и Учителя. Човек трябва да обича без да очаква, да дава без в замяна непременно да иска. Ако и двамата се обичат така, те всъщност и дават, и получават, но даването е от любов към другия, а не заради получаването. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 (edited) Ама каквито сме си бърборанки... Бърборенето го няма в тези стъпала. Значи наистина сме под първото! Модераторска бележка: Това и следващите пет мнения са преместени от темата Степен на духовно развитие ?!? Редактирано Януари 25, 2009 от Станимир Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Ето. Сега имам цел. Да мълча. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Моята цел е по-малка. Докато говоря, да премълчавам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Не, не, аз да мълча искам. Може и абсурдно да звучи, но ме изморява да говоря и много обичам да мълча. Ама защо не го правя? Сега си имам ново хоби. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Да не е подобно на мойто - диета след ядене, няколко пъти дневно. това има ли нещо общо с духовното развитие? Може би това, че имам разни добри уж намерения, но не ги изпълнявам на практика и съм си все същата - тъпча на едно място. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Ето. Сега имам цел. Да мълча. Да имаш цел е хубаво..ама средства имаш ли? Ако е "да"- сполай ти и със здраве да си ги ползваш, ако пък е "не"- знам един духовен "мол", от който може да си напазаруваш всичко, ама всичко ти казвам- ако нямаш средства, не е проблем- дават и на кредит....Може да си татуираш дори и аурата..Аз си "барнах" една татуировка "Дишайте ми праха...невежий!!!(и с пръст им показвам къде точно е средния път- без ограничения вскоростта- ама е малко нецензурно, въпреки че определено засвидетелства недвусмислено какво и как е степенувано и защо...), а и смятам да си направя още една- харесах си една <Другата ми душа е "Ферари">..може да си купиш диплома за което си искаш духовно ниво, може да си купиш религЬозна книжка- професионална категория за изнасяне на проповеди извън всякакви граници...абе изобщо- и самия духовен "мол" е на много нива...Миналата седмица бях там в сряда, и две седмици обикалях и пазарувах, и пак в сряда си излязох- въпрос на КЕФ...и в някои случаи на КПД (Кармично Преоценена Духовност...ама може да е и Крими-версията на КПД-то)... Та...що ще рече..въх- що ще мълчиш по въпроса за закупуване на духовни цели на кредит? Аз да си питам, пък... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Не ми ги пробутвай тия. (Мълча) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Януари 25, 2009 Доклад Share Добавено Януари 25, 2009 Не ми ги пробутвай тия. (Мълча) "Мълчанието е злато"- дерзай, пък като "навъртеш" първото кюлче, може и да почерпиш,...или ще налееш едносмълчано (със срочно-пенлива лихва), та като се "сгреем", да вземе да ни подгони и нас златната треска...и да се разкопаме нейде из "смълчаните полета"... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts