Слънчева Добавено Ноември 18, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 (edited) Дата: 18.11.2007, Неделя Цвят: Оранжев Планета: Слънце Песен: В начало бе Словото Храна: ориз, леща, грозде, портокали, мандарини, стафиди, слънчоглед, зеле, овес, ръж, ечемик Мисъл за деня: Ако ние можем да носим страданията в света, то се дължи на Онзи, Който живее нас. Той казва така: „Аз, Който създадох света, ако ти Ме слушаш, ако вървиш по пътя, ще ти дам. Аз ще изкарам всичко на победа. Следователно оставете тогава Господ във вас да се състезава. Виие губите победата в себе си и искате да я придобиете отвън. В себе си трябва да я придобиеш. Редактирано Ноември 18, 2007 от Иво Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Ноември 18, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 Много хубава мисъл. Благодаря, Илиана! Ние сме такива, каквито Бог ни е създал. Трябва да осъзнаем, че идваме на този свят не за да живеем, а за да се учим. "Страданията не са нищо друго, освен процес на чистене." Това е мисъл от Програмата в живота, 21 лекция на МОК, 18. II. 1938 г. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Ноември 18, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 (edited) Псалми 37:5 Предай на Господа пътя си; И уповавай на Него, и Той ще извърши очакването ти; Предай на Господа пътя си; И уповавай на Него, и Той ще извърши очакването ти;6 И ще направи да се яви правдата ти като светлината, И съдът ти като пладне.7 Облегни се на Господа, и чакай Него; Не се раздразнявай поради този човек, който успява в пътя си Като извършва подлости.8 Престани от негодуванието, и остави гнева; Не се раздразнявай, понеже това води само към злотворството... Стъпките на човека се оправят от Господа; И Неговото благоволение е в пътя Му. - Пс-37 57 но благодарение Богу, Който ни дава победата чрез нашия Господ Исус Христос.58 Затова възлюбени мои братя, бъдете твърди, непоколебими, и преизобилвайте всякога в Господното дело, понеже знаете, че в Господа трудът ви не е празен. 1 Коринтяни 15 глава Редактирано Ноември 18, 2007 от Ла Горда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 18, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 Toва е медитация - да оставиш Той отвътре да прави... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Ноември 18, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 „извира“ имам предвид, в музиката „до“. „Извира“, значи известни мъчнотии, които се разпукват. И вие в себе си имате известни мъчнотии, стеснителни условия имате. Някой път се мъчите в себе си, нещо ви стяга. Във вас се образува една сила, която иска тия мъчнотии да ги премахне. Но за да се премахнат, тази вашата сила трябва да извира и да ѝ се даде път да тръгне някъде. Изворът извира, реката потече. Каквото тече, то е вече „ре“. Реката потича и двата бряга мие. Туй е вече „ми“. Тревата изниква, това е „фа“. Растенията цвят дават, имате „сол“. Плодовете връзват, имате „ла“. И на човека храна доставят, това е „си“ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 18, 2007 Автор Доклад Share Добавено Ноември 18, 2007 Без почести и без гъделичкане на Его-то... когато, ако човек успее да го направи и заживее само по Божиите повели, значи е успял..... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts