sybil_wolf Добавено Ноември 8, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2007 (edited) Здравейте, Тази сутрин, с приятеля ми, минахме през едно малко магазинче. Там се продават стоки от Индия. Наглед като всяко друго магазинче от подобен вид, само с разликата, че всичко бе специално подбрано и представено. Както и да е. Разглеждахме си спокойно, питахме за цени...През това време собственика на магазина (чужденец) водеше телефонен разговор, който на мен ми направи специално впечатление, по наглед кодирания начин да се предаде информация непредназначена за всяко ухо. Като излязохме от магазина повторих думите на екзотичния магазинер на приятеля ми, който бе също впечатлен от разговора ала не бе разкрил смисала му, какъвто аз виждах. След кратко обсъждане на телефония разговор достигнахме до единомислие. Следва описание на телефония разговор между магазинера и негов познат: "...да много хубаво беше в Индия! ..... някой беше усилил усилвателя и имаше страхотни преживявания ..... не се притеснявай, тук също се случват и се очакват хубави неща .... остават 5 минути до 12 ... Ом намая Шивая " Как възприемате, Вие, този разговор? Като се има предвид, че часа бе към 10:45 am. Редактирано Ноември 8, 2007 от sybil_wolf Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Ноември 8, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2007 Да, най-вероятно не са си говорили буквално, още повече, че наистина има 5 години до 2012 ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Ноември 8, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2007 Понякога тайнствените неща имат прозаичен отговор - може би просто Индия е два часови пояса по-рано от нас - когато тук е било 10 ч в Индия е към 12... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...b/Timezones.png Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 не се притеснявай, тук също се случват и се очакват хубави неща 3d_146.gif .... остават 5 минути до 12 И аз си мисля, че предстоят хубави неща. И тук... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 Скоро попаднах на една поредица книжки от Багрина Кларк. В една от тях има цяла глава "Дванадестетия час удря и няма време" ..е цитирам по памет но нещо такова. Не мога да преразказвам какво съм прочела но ако имате интерес можете да ги видите тези книжки. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 по нашия край казват: " щом 2002г. е дошла, то и 2012г. ще дойде", че и ще отмине... бих добавил ОМ НАМАХ САТВА ХУМ не се притеснявай, тук също се случват и се очакват хубави неща Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sybil_wolf Добавено Ноември 10, 2007 Автор Доклад Share Добавено Ноември 10, 2007 (edited) Здравейте И тук се случват хубави неща независимо, че остават 5 минути до 12 . Интересното от дочутия разговор бе, че някой е засилил "усилвателя", може би има общо с начина по-който всичко се задвижва по-бързо. Интересно е да се наблюдава как хората се подготвят за 12. Например, забелязвате ли, че хора тръгнали по-пътя се събират заедно по един или друг начин? Редактирано Ноември 10, 2007 от sybil_wolf Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 10, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2007 Интересното от дочутия разговор бе, че някой е засилил "усилвателя", може би има общо с начина по-който всичко се задвижва по-бързо. Интересно е да се наблюдава как хората се подготвят за 12. Например, забелязвате ли, че хора тръгнали по-пътя се събират заедно по един или друг начин? Да, има ускорение и наистина, който пожелае да отвори сетивата си може да усети/види как се случват чудесата Вяра+Любов+Светлина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Ноември 12, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 12, 2007 Здравейте И тук се случват хубави неща независимо, че остават 5 минути до 12 . Интересното от дочутия разговор бе, че някой е засилил "усилвателя", може би има общо с начина по-който всичко се задвижва по-бързо. Интересно е да се наблюдава как хората се подготвят за 12. Например, забелязвате ли, че хора тръгнали по-пътя се събират заедно по един или друг начин? Да! Единението прави силата + заедно можем повече ...по един или друг начин ... поздрави за хубавата тема - много ведро Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts