Благост Добавено Февруари 23, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2006 Казано е: Шест дена РАБОТИ, а на седмия – ПОЧИВАЙ! Кой ли е седмия ден?!Един вариант ЛУНЕН КАЛЕНДАР : През дадените 24 часа добре е да не се употребява храна, а само течности. Даден е "часът" на започване, като на другия ден в същия час се спира “почивката” от недобри... храни+ течности + мисли+ чувства+ думи+ дела.На добър час ! РАБОТЕТЕ + ПОЧИВАЙТЕ винаги с ЛЮБОВ + СВЕТЛИНА + МИР + РАДОСТ! МИН ФЕВРУАРИ 2006 Първа четвърт 05.02/ 8:28 Пълнолуние 13.02/ 6:44 Последна четвърт 21.02/ 9:16 Новолуние 28.02/ 2:30 МАРТ Първа четвърт 06.03/22:15 Пълнолуние 15.03/ 1:35 Последна 22.03/21:10 Новолуние 29.03/13:15 АПРИЛ Първа четвърт 05.04/15:00 Пълнолуние 13.04/19:40 Последна 21.04/ 6:28 Новолуние 27.04/22:43 МАЙ Първа четвърт 05.05/ 8:13 Пълнолуние 13.05/ 9:51 Последна 20.05/12:20 Новолуние 27.05/ 8:25 ЮНИ Първа четвърт 04.06/2:05 Пълнолуние 11.06/21:03 Последна 18.06/17:08 Новолуние 25.06/19:05 Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
maria_jaleva Добавено Май 15, 2006 Доклад Share Добавено Май 15, 2006 Моля ако някой знае кога са датите и часовете на лунната диета да ми пише, аз пробвах и съм доволна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Май 18, 2006 Доклад Share Добавено Май 18, 2006 http://beinsadouno.com/moon_phases.php Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
eevy Добавено Юли 19, 2006 Доклад Share Добавено Юли 19, 2006 искам да попитам дали някой може да ми каже лунните диети за този месец и до края на годината моля Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
eevy Добавено Юли 21, 2006 Доклад Share Добавено Юли 21, 2006 някой може ли да ми даде лунните диети до края на месеца моля Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
астро Добавено Август 21, 2006 Доклад Share Добавено Август 21, 2006 Астро Искам да направя едно уточнение за млякото и млечните продукти. Единствено козето мляко и продуктите произведени от него не предизвикват появата на слуз в тялото, защо това е така е отделна тема. Много рядко има кози на които млякото мирише, по принцип козето мляко няма никакъв мирис. Ценен продукт е козето кисело мляко, но по трудно се приготвя и затова не се намира свободно. Конкретно за темата: ПЪРВО трябва да се ректифицира часът на раждане, кой каквото и да ви говори, т. е. колкото и достоверно да ви съобшават часът на раждане - това не е вярно! Има точно определен час в който би трябвало да се родите, за да си изпълните предначертаното. Този час рядко съвпада с часът на първо вдишване, излизане на тялото от матката, изтичане на около плодните води и т.н. Второ трябва да се отчита полът. Трето, да се разгледа положението но Луната. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Ноември 18, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2006 Здравейте! Днес научих че детенцето ми има анемия и лекарката се съмнява за талъсъмия. Да Ви призная доста съм разтревожена и се поразрових в интернет да потърся информация. Попаднах на Вас. Ще ми бъде приятно ако някой сподели опит и знае повече за тази болест. Аз и голямата ми дъщеря също имаме анемия, но досега никой лекар не е обръщал такова внимание. Благодаря Ви! Таласемия се казва и няма нищо общо с таласъмите! Това е средиземноморска анемия, фамилно се унаследява и за разлика от обикновената анемия не понася големи дози желязо и вит. С, защото кръвта не ги усвоява и се получава много по-опасната болест хемосидероза. Но вегетарианското хранене, ако е добре балансирано, си е съвсем на мястото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Ноември 20, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2006 Не се плаши, Милена! Таласемиите са заболявания, свързани с наследствени нарушения в хемоглобиновата синтеза. Наименованието, както отбелязва и Добромир, произлиза от гръцката дума таласос, което означава море, поради по - голямото разпространение на заболяването в средиземноморския регион. Има два основни вида таласемии - алфа и бета, съответно с намалена синтеза на едните или другите полипептидни вериги на хемоглобина. Тези от бета - таласемиите се срещат по - често. И са три групи - major, minor и minima. Първата е сравнително по - тежка, но затова пък е много рядка форма, а и признаците са много явни, няма как да не се забележат от ОПЛ на детето. Вторта и третата форми са с по - леки прояви на хемолиза, та до степен понякога и като леко по - бледожълтеникав цвят на кожата, малко по - лесна обща уморяемост, без да има някакви сериозни проблеми, а при минима и дори се открива случайно при изследване на кръвта по друг повод. Протичането на последните две форми е леко и с благоприятна прогноза. Така че, няма място за паника, просто само името буди страхове, но съветвам те най - напред да си изследваш екзактно детето в Центъра по хематология в София ( само там! ). Желая ти добра развръзка! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
seeker Добавено Април 2, 2007 Доклад Share Добавено Април 2, 2007 Опитвали ли сте да изработите черти от вашия характер или определени способности чрез свойствата на различните храни? Идеята е прекрасна, но според мен първо се иска силна мисъл и после идва храната, коята ти естествено ще избереш според вибрациите на мисълта ти! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Април 2, 2007 Доклад Share Добавено Април 2, 2007 Всъщност, храната избира човека, а не той нея. Както мислите избират на коя глава да кацнат и чувствата в кое сърчице да се мушнат. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Април 2, 2007 Доклад Share Добавено Април 2, 2007 дааа +чета + чудя се сега + таз днешната храна дето ме избра да я погълна що така не можах да се удържа може би щото днес е пълнолуние Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
seeker Добавено Април 3, 2007 Доклад Share Добавено Април 3, 2007 Всъщност, храната избира човека, а не той нея. Както мислите избират на коя глава да кацнат и чувствата в кое сърчице да се мушнат. Подобните се привличат. Мислите създават Реалността и това е начинът да управляваш Живота си, защото така или иначе това е най-мощното средство за творене, същото, с което и Бог е създал Живота - Менталната сила, Ума, Разумната сила, Разумната природа. "Каквото мислиш, става" е казал Дънов в не една от беседите си. Така че по-добре е да поемеш контрола най-първо над мислите си, за да промениш и Реалността си вземо да чакаш да те избере някоя хубава мисъл или чувство, или храна На същата тема препоръчвам горещо на всички филма "Тайната"!!! може да си я изтеглите от www.kolibka.com . В категорията научно-популярни филми, най-лесно ще го намерите с търсачката ( "The Secret" ) . Ще се радвам много, ако някой го гледа и остави впечатленията си тук. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
seeker Добавено Април 6, 2007 Доклад Share Добавено Април 6, 2007 всъщност после видях, че си има цяла нова тема за филма Успешни и хармонични празници на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
anika79 Добавено Август 6, 2007 Доклад Share Добавено Август 6, 2007 за фазите на луната подробна инфо на български има тук http://moon.dichev.com/phase/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts