Guest бяса Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 (edited) Брат ми е на гурбет далеч в странство, кой ще ме опази! Шегувам се разбира се, но тъй Те "виждам" - грейнела, засмена - и ми сторваш празник. И благодаря. Няма от какво да Те опазва някой. Бог Те пази, аз само Ти се радвам. ах каква си мнителнааа, не бой се мене ме мързи Редактирано Февруари 1, 2008 от бяса Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Не ме е страх - вързан си в колибка. Пък и да ти отвържат каишката, пак ще си стоиш в колибката. Шегички, няма лошо! Шегувам се разбира се, но тъй Те "виждам" - грейнела, засмена - и ми сторваш празник. Чудесно ми се отрази курса по йога. Наистина грейнах, леко и весело ми е на душата! Пожелавам същото и на вас! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 1, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 1, 2008 Чудесно ми се отрази курса по йога. Наистина грейнах, леко и весело ми е на душата! И аз бях така когато го изкарах за пръв път преди 7 години. Всички са така. След време, като минат години умът свиква, и не винаги успява достатъчно да оцени, това което има и е получил. Така е, в началото всяко нещо е ново и свежо, вдъхновен си. Важното е да го задържим този подем и да запазим почитта към това знание и тези практики завинаги. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 2, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2008 http://www.vbox7.com/play:d211bc54 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Февруари 2, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 2, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 http://www.vbox7.com/play:4fde9698 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatitoo Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 Краят на света... Очи закрити, От болката пропити... Душа безмълвна, Накъде ли тръгна? Някой в тъмнина там се бори, скрит от чуждите кръгозори... И чезне бързо и света, губи се и съвестта за делата уж нищожни породили мислите тревожни... Спуска се вечната нощ, нахлува се с огромната си мощ, а човека с усмивка никога не ще има отново почивка. С тела покрити с рани, всички тук на куп събрани, с мечта една, да не идва краят на света... Но дните така минават, а гробовете все повече стават.. Спасение няма От това което стана: Слънцето не ще вече изгрява, никога не ще ни навестява.. Последен поглед към небесата- край на красотата... Златка Вълчева. 02.02.2008г . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Февруари 3, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 сиво/жълт свят Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 Ла Горда Искам да ти кажа също,че подписа ти е страхотен и често го слушам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 Искам да ти кажа също,че подписа ти е страхотен и често го слушам. Тъкмо го смених и прочетох това но те поздравявам с него http://www.youtube.com/watch?v=Uk-_QTlqFFs п.п. Виждам че новия не може да се отвори, дали това не е знак да си върна стария ?!? Странна работа, новия беше в унисон с настроението ми. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Февруари 4, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2008 Благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 "Зума има тежката дума", се пееше в една песен. Както бързичко може да се съобрази, настоящият Zum няма нищо общо с Христо Бонев и заучените феноменални комбинации. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Февруари 6, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2008 ... Няма нещо което да сториш и което да не може да бъде сторено Нищо което да изпeeш и което не може да бъде изпято Нищо което да кажеш...; но можеш да се научиш как да играеш играта Лесно е. Няма нещо което да сториш и което да не може да бъде сторено. Никой който може да спасиш и който да не може да бъде спасен. Нищо което можеш да направиш...; но можеш да научиш да бъдеш "в час". Лесно е. Всичко от което се нуждаеш е любов, всичко от което се нуждаеш е любов, Всичко от което се нуждаеш е любов, любов, любов е всичко от което се нуждаеш. ... Няма нещо което да знаеш и което да не е познато. Нищо което да видиш което не е било показвано. Никъде където да бъдеш където не ти е писано да бъдеш. Лесно е. Всичко от което се нуждаеш е любов, всичко от което се нуждаеш е любов, Всичко от което се нуждаеш е любов, любов, любов е всичко от което се нуждаеш. __________________ "... Човешко братство. Представи си всички хора. Споделяйки си света. Може да кажеш че съм мечтател Но не съм единственият Надявам се един ден ще се присъединиш към нас И светът ще живee като един." http://www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLzBf0 lol Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Благодаря, смях се от сърце! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) За съжаление всичо приключва така: Имала съм прераждане някъде през 60-те години мисля точно в щатите. Била съм египтоложка - май. Кво стана от тая държава... We starve-look At one another Short of breath Walking proudly in our winter coats Wearing smells from laboratories Facing a dying nation Of moving paper fantasy Listening for the new told lies With supreme visions of lonely tunes Somewhere Inside something there is a rush of Greatness Who knows what stands in front of Our lives I fashion my future on films in space Silence Tells me secretly Everything Everything Manchester England England Manchester England England (Ensemble:Eyes look your last) Across the Atlantic Sea (Arms take your last embrace) And I'm a genius genius (And lips oh you the doors of breath) I believe in God (Seal with a righteous kiss) And I believe that God believes in Claude (Seal with a righteous kiss) That's me, that's me, that's me (The rest is silence, The rest is silence, The rest is silence) Singing our space songs on a spider web sitar Life is around you and in you Answer for Timothy Leary, dearie Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sun shine in... Редактирано Февруари 7, 2008 от azbuki Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Сега пък ме стегна сърцето... Ще трябва да си припомня английския и да го донауча. То явно, че на вас ви е втори роден, трябва да се приспособя. Само от полза ще ми е. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) Сега пък ме стегна сърцето... Ще трябва да си припомня английския и да го донауча. То явно, че на вас ви е втори роден, трябва да се приспособя. Само от полза ще ми е. Вземи гледай "Коса" с превод на български (филма на Милош Форман). Страхотен мюзикъл. Редактирано Февруари 7, 2008 от azbuki Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Да не ме довършиш? Къде да го намеря този филм? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts