caliptus Добавено Декември 11, 2007 Доклад Share Добавено Декември 11, 2007 http://vbox7.com/play:0c7ef881 Секси визия абсолютно тънка талия не опитваш нищо ти над една калория,дрешки номер S ... качваш някой грам и те мъчат огризения.Цял живот диети ли хайде пак си помисли,дали изглеждаш секси ти със този глад в очите ти,цял живот лишения и ограничения ... я пак си помисли!!!! (Вчера орегреших и днес ме мъчат угризения) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gies Добавено Декември 11, 2007 Доклад Share Добавено Декември 11, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Декември 12, 2007 Доклад Share Добавено Декември 12, 2007 Здравейте! Ето и моя поздрав с David Darling..дълбоко,навътре в себе си... Хубава и топла вечер на всички http://www.youtube.com/watch?v=ez8tx_K10i4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 12, 2007 Доклад Share Добавено Декември 12, 2007 (edited) Въздържай се от всяко лошо настроение като си избереш една от милиардите Божествени идеи. Всяка една Божествена идея съдържа в себе си една малка светлина, която разпръсква всяко лошо настроение и показва пътя на човека. Ако я няма тази идея, човек се заседява в тъмнината на своето лошо настроение. Но ако човек си помисли само за малко за тази идея и се свърже с нея, той вече езапалил свещ, чрез която се освобождова от своята тъмнина. Милиарди свещи имаоколо нас и вътре в нас. Източник - АР ХАВАРАЯ - Е. Хараш Редактирано Декември 12, 2007 от Иви Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Trichocephalus Добавено Декември 12, 2007 Доклад Share Добавено Декември 12, 2007 умиротворено ми е нещо в момента.... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 13, 2007 Доклад Share Добавено Декември 13, 2007 в очакване Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
greenspirit Добавено Декември 13, 2007 Доклад Share Добавено Декември 13, 2007 Laura Non C'e Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 13, 2007 Доклад Share Добавено Декември 13, 2007 http://www.vbox7.com/play:f6d12458 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Декември 13, 2007 Доклад Share Добавено Декември 13, 2007 (edited) Такава сила е кръвта, шуртяща по дървото на живота. Разпънат в тъмното вървях, преди да срещна те ,...Любов. И бях вода , нечиста кал, и давех се в душевната помия... И толко мразех те, животе, преди кръвта му да отпия. Тогава малка част от мен,сълза вода, превърна се във глътка вино. Венеца трънен Той взема, с духа ,плътта си, нахрани ме. И вече имам с него дял, взема нозете Той уми ми... �”уха в кошмарите заспал, събуди Той, щом грешките прости ми. О, Христе! Получих твоята Любов, от друго нямам нищо нужда! Сега обичам го живота мой , Любовта ми както Теб Възкръсна! Редактирано Декември 13, 2007 от mecholari Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest бяса Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 Такава сила е кръвта, шуртяща по дървото на живота. Разпънат в тъмното вървях, преди да срещна те ,...Любов. И бях вода , нечиста кал, и давех се в душевната помия... И толко мразех те, животе, преди кръвта му да отпия. Тогава малка част от мен,сълза вода, превърна се във глътка вино. Венеца трънен Той взема, с духа ,плътта си, нахрани ме. И вече имам с него дял, взема нозете Той уми ми... �”уха в кошмарите заспал, събуди Той, щом грешките прости ми. О, Христе! Получих твоята Любов, от друго нямам нищо нужда! Сега обичам го живота мой , Любовта ми както Теб Възкръсна! Амин Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 (edited) Редактирано Декември 14, 2007 от infinity1305 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 http://www.vbox7.com/play:4b9da504 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 Вятър, брули клоните в мен вятър, шепти със дъха си студен Четка, бои, лъч тишина, аз те докосвам едва. Твойте ръце неми мълчат, твийте очи на картината спят вятър струи в мойта ръка, за те рисувам едва. Сухи листа, земна трева, нежна, прозрачна роса бели петна в мойте платна, искам залеза да сбера. Чаша и прах, спомен за тях, с ръка във праха аз рисувам едва. Празно сърце, пусто сърце, бели пространства във мен. Сухи листа, земна трева, нежна, прозрачна роса бели петна в мойте платна, искам залеза да сбера. Вятър, брули клоните в мен вятър, шепти със дъха си студен вятър струи в мойта ръка, но аз те рисувам едва. Сухи листа, земна трева, нежна, прозрачна роса бели петна в мойте платна, искам залеза да сбера. Сухи листа, земна трева, нежна, прозрачна роса бели петна в мойте платна, |:искам залеза да сбера:|3 http://peisyrce.hit.bg/crd/kartina.crd Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 Като не ми бачка бутона за редакция... репете анкор ен фуа, хахаахаааааааа Поздрав за всички огнени жени! Пазете огъня в сърцата си, въпреки снега навън! http://www.vbox7.com/play:fd8fecae Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Декември 15, 2007 Доклад Share Добавено Декември 15, 2007 (edited) Лампичките светят красиво,коледно,вълшебно.Виждам отражението си в огледалото.Това аз ли съм?Тиха,красива музика,сняг и чистота.И една тиха спокойна радост.Защо ли не бих могла да я задържа завинаги.Тази вътрешна магия.Едва ли тя идва от лампичките,снега,музиката.От къде се взе?Сама ли си я измислих?И означава ли че мога да си измисля,че съм непрекъснато красива,щастлива и влюбена.Май сама си отговорих....... Целувам ви и ви желая много коледно настроение,приказно вълшебство в душите,детска радост и възхищение на всичко около вас.Обичам ви! http://www.youtube.com/watch?v=4Apr4hx8Jwk&NR=1 Редактирано Декември 15, 2007 от Impulsa Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Декември 17, 2007 Доклад Share Добавено Декември 17, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest бяса Добавено Декември 17, 2007 Доклад Share Добавено Декември 17, 2007 тревога ... сърдечност ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 17, 2007 Доклад Share Добавено Декември 17, 2007 Само силните владеят хаоса! Слабите обичат реда... http://www.vbox7.com/play:e8877ad1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Декември 17, 2007 Доклад Share Добавено Декември 17, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Декември 18, 2007 Доклад Share Добавено Декември 18, 2007 Желая ви една много топла Коледа! И нека тази топлина ви грее през целият ви живот! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 18, 2007 Доклад Share Добавено Декември 18, 2007 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Декември 18, 2007 Доклад Share Добавено Декември 18, 2007 Вали ми... тихичко. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Декември 18, 2007 Доклад Share Добавено Декември 18, 2007 (edited) Вяра Пред чистотата в снежния поток над небесата в мен с любов се вричам. Изпълва ме изкрящ и тих възторг- запазя ли и миг от красотата- под преспите ще разцъфти кокиче. Редактирано Декември 18, 2007 от infinity1305 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts