Йордан Анов Добавено Март 13, 2008 Доклад Share Добавено Март 13, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest бяса Добавено Март 14, 2008 Доклад Share Добавено Март 14, 2008 just... ...It's easy дано не греша (Дявол ме взел) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Март 14, 2008 Доклад Share Добавено Март 14, 2008 I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Март 14, 2008 Доклад Share Добавено Март 14, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Март 14, 2008 Доклад Share Добавено Март 14, 2008 Имал съм я като канелено мълчание с длани и устни тръпчиво ухание; жарка пясъчност ~ поена с нега до края на топла и медна пустота. Червени макове с тичинки сребристи брани под кадифено безлуние, с ресници вплетени смолисти и ваяни гранки безлиние... и пак не ми достига вярата да бъда с нея без мярата на това, което наричам Любов. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Март 14, 2008 Доклад Share Добавено Март 14, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts