Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Да не ме довършиш? Къде да го намеря този филм? Видеотека? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) А видео плеър? Това откривам засега... http://video.dir.bg/search_one.php?id=2020...tfield=коса Редактирано Февруари 7, 2008 от latina Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ci1UMG4ub60 La parola non ha ne' sapore ne' idea ma due occhi invadenti petali d'orchidea se non ha anima .... anima Ti sento, la musica si muove appena è un fuoco che mi scoppia dentro, ti sento, un brivido lungo la schiena un colpo che fa pieno centro! Mi ami o no ... mi ami o no .... mi ami? Che mi resta di te, della tua poesia mentre l'ombra del sogno lenta scivola via se non ha anima ... anima Ti sento, bellissima statua sommersa seduti, sdraiati, impacciati! Ti sento atlantide isola persa, amanti soltanto accennati ! mi ami o no ... mi ami o no .... mi ami ? Ti sento, deserto lontano miraggio la sabbia che vuole accecarmi ti sento, nell'aria un amore selvaggio, vorrei incontrarti ..... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) Вземи гледай "Коса" с превод на български (филма на Милош Форман). Страхотен мюзикъл. Повярвай ми че когато го гледах за пръв път преди години въздухът ми спря. Така ме разтърси този филм.Интересното беше, че помолих да ми го пуснат още веднъж за да мога да преодолея шока. Може странно да звучи, но точно това направих, изгледах го още един път същия ден. Мисля, че го има във vbox. Поздрави! Редактирано Февруари 7, 2008 от Ла Горда Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) Ето, колко народ го е чувал този мюзикъл. А моичкият (бившият=минало бешело), музикант (диригент), роден в Ню Йорк, го чу за първи път от мен. Кво да кажа? Редактирано Февруари 7, 2008 от azbuki Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) Редактирано Февруари 7, 2008 от Ла Горда Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 (edited) azbuki поздравче за теб http://www.vbox7.com/play:72a5b938 http://www.vbox7.com/play:d9744018 Редактирано Февруари 7, 2008 от Ла Горда Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 7, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2008 Ain't got no underwear.... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shelter Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=utmG3OAjBXs...feature=related Когато отговорът е преди да попиташ. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 (edited) Ева, магазин "Слънчоглед" Латина, филмът "Коса" може да го изтеглиш от zamunda.net Редактирано Февруари 8, 2008 от Еси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 Прекрасна песен на Висоцки, която никога не бях чувала.Благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 Има едни насекоми, заключени преди хиляди години в капка смола. Това много ми напомня човешкия дух, заключен в тъмницата на плътта - припомнящ си и жадуващ изконната си свобода. На музикално-метафоричен английски - според Ралф Таунър - този вид кехлибар се нарича Amber Captive. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 "Виж, - обърнал се веднъж към един свой ученик бащата на Изкуството на Фугата - нещата са пределно прости, всичко се свежда до това да натискаш правилния клавиш в правилния момент." Мисля си аз, че авторът на горната мисъл би поклатил одобрително с глава за това постижение на друг свой ученик от по-ново време, макар да не съм съвсем сигурен, че би останал наясно с изтънченото значение на думата Tanguedia. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Февруари 11, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> ... преобразяване Търсих го в цвета на хибискус и в изгрев с меден привкус, с вранени от пътнината нозе и бяла мисъл в отмалели ръце. Пет портала на прага достигах огрени в слънце и ярки дъги, с роса от сълзи стъпки съзирах на други, които преди мен са дошли... Изтичащо по пръстите на времето - отмерено тук - за всеки от нас, носех безмълвно товара на бремето и чувствеността на Манас... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Февруари 11, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2008 (edited) Чувствеността на Манас е проклятие в реала на изгубеното време тя води до абсурдни понятия като любов, победа, теб и мене... http://www.youtube.com/watch?v=WiuUxEqcYOI...feature=related Редактирано Февруари 11, 2008 от valentinus Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 11, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2008 Погледнах към заострените хребети, там слънцето се спускаше лениво. Седнал на върха, забравих себе си, потопих се във усещане красиво. А тъй дълбока беше тишината, сиви облаци, замръзнали в небето. И сякаш диря огнена в душата изгаряше. И стигна до сърцето. Лъчи угасващи във полумрака, отблясъци червени във скалите. Живеех в залеза, тъй дълго чакан, и сякаш нямаха насищане очите. За миг уподобих се на тревата, оставих се на вятъра прохладен. Усетих пулса нежен на водата, разбрах, че досега живял съм жаден. Настана мрак, изгря луната, звездите ярки светеха над мен. На свой език си шепнеше гората в очакване на утрешния ден. Йордан Илиев източник сайт "Откровения" http://otkrovenia.com/main.php?action=show...&value=stih Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Февруари 11, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2008 Чувствеността... е само начин на изразяване... в Света на формите... ~ Болеро на Равел (last part) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Февруари 12, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2008 Чувствеността... е само начин на изразяване... в Света на формите... ~ Болеро на Равел (last part) Да си спомним... При "Болеро" винаги съм виждал походът през пустинята на легионите начело с Флавий Клавдий Юлиян срещу партите. Защото партите убиха Мани. Одраха го жив. По настояване на жречеството. Император Юлиян Апостат /Отстъпникът/ трябваше да опита. Да занесе светлина там, където черномагьосниците я изгасиха. Дори на върха на римските мечове. И тръгна. Бавен, тежък, мъчителен поход срещу непобедимия враг. Без надежда. Почти. С цялата сила и блясък на Империята. В силата си на Просветлен в големите мистерии. --------------------------------- До края. До самия Край. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Февруари 12, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2008 При "Болеро" винаги съм виждал походът през пустинята на легионите начело с Флавий Клавдий Юлиян срещу партите. Добри ми valentinus, дали правилно казват, че всеки е "затворен" в илюзията на света на собствените си възприятия... Ще се опитам да покажа, как "виждам" Болеро на Равел - музика~движение, чрез която може да се изрази танца на потоци енергия. Енергия със заряда на полюсите (+) и (-), които се сливат и отразявайки един в друг, се вплитат и поемат нагоре към Единение.. подобно на безначална осмица, изтъкана от поляризирана разноцветност... Хармония, постигана и чрез баланс в теб самия ~ равновесна точка, от която да тръгнеш към Непознаваемото за сетивността... ...може да се види и тук ~ ''Starry Night'' на Vincent Van Gogh До края. До самия Край. Краят Е ли начало? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Февруари 12, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2008 ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts