bee_bg Добавено Ноември 16, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2007 (edited) Хе пак ще се смея. ) Тълкуването на чужно мнение предполага конкретна обосновка с несъгласието на това което е казано но тук не виждам да сме на различно мнение . Явно разбираш написаното както ти отърва и съгласи се кофти е да ти ''слагат думи в устата'' които не си написъл или имат друго значение и най-вече да се говори за преставите на друг човек . Хубаво дал си мнението какво за теб е разумно работене, какво толкова се набираш . Бъди Жив и здрав ! // За да не съм извън темата ще ти задам едни въпрос. Примерно си инженер работиш денонощно работата ти не е физически труд дори а сметки изчисления и т.н изцяло си погълнат от работата но не ти е по сърце и искаш примерно да си художник и да работиш когато ти дойде вдъхновението е питам аз като инженер какви молитви и песни ще ти помогнат за работата като съзнанието ти трябва да е погълнато изцяло от нея с изчисления и тем подобни защото и най малкато отклонение е фатално знаеш... е за това ми беше думата , че някои хора тъпчат на едно място и то денощно... Редактирано Ноември 16, 2007 от bee_bg Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Dafni Добавено Януари 3, 2008 Доклад Share Добавено Януари 3, 2008 // За да не съм извън темата ще ти задам едни въпрос. Примерно си инженер работиш денонощно работата ти не е физически труд дори а сметки изчисления и т.н изцяло си погълнат от работата но не ти е по сърце и искаш примерно да си художник и да работиш когато ти дойде вдъхновението е питам аз като инженер какви молитви и песни ще ти помогнат за работата като съзнанието ти трябва да е погълнато изцяло от нея с изчисления и тем подобни защото и най малкато отклонение е фатално знаеш... е за това ми беше думата , че някои хора тъпчат на едно място и то денощно... Ей това е истината човек да намери признанието си и да работи работа която го удовлетворяваи съвпада с талантите му. За някои хора е неимоверно трудно това и за това не спират да се оплакват да си мерят до минутки работното време да изчисляват колко получавали в тази или онази страна на ЕС, пък видиш ли ние колко сме ощетени тук в БГ омръзна ми да слушам и чета такива неща Като си намери човек призванието всичко си идва на мястото и никой не се чувства ощетен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts