Guest Еси Добавено Ноември 25, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2007 Здравей azbuki, благодаря за споделеното, и още повече ще съм благодарна, ако ми кажеш как го правиш - да изказваш лично мнение без да се натрапва? Забелязала съм, че прекалената ми емоционалност ме прави "главно действащо лице", от тук идва и проблема в общуването. Много е важно да може да се гради емоцията, както се запалва огън започва се от клечка кибрит ...... и накрая да останат въглени които да ни топлят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Ноември 25, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2007 (edited) Здравей azbuki, благодаря за споделеното, и още повече ще съм благодарна, ако ми кажеш как го правиш - да изказваш лично мнение без да се натрапва? Е, има разлика между това да имаш мнение и да го натрапваш. Иначе, чувствата при различни хора се изразяват различно. При някои ромолене на поток, при някои вулкан, а понякога се редуват и двете, че и други варианти при един и същи човек. Това е богатство. Не трябва да се страхуваме от него. Редактирано Ноември 25, 2007 от azbuki Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 26, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 26, 2007 Добре дошла azbuki! Прекрасно написани чувства-мисли Както казва Еси, ненатрапчиво, но много силно. Искам да ти кажа нещо от личен опит. Когато успеем да прескочим, надживеем заплахата от сериозна болест, когато разберем причината за нейното появяване и благодарим за предупрежденията, които ни отправя, тогава тя просто отстъпва, изчезва. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Ноември 26, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 26, 2007 Искам да ти кажа нещо от личен опит. Когато успеем да прескочим, надживеем заплахата от сериозна болест, когато разберем причината за нейното появяване и благодарим за предупрежденията, които ни отправя, тогава тя просто отстъпва, изчезва. Благодаря ти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Ноември 26, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 26, 2007 (edited) Не се справям с емоциите си. Обичам да ги изследвам , да се постарая да ги разбирам. Емоционалното мислене го прилагам до голяма степен . Винаги оцветявам в емоция всичко , обичам всяка една от тях. Разглеждам внимателно , прозорливо . Има живот в една емоция, който не бих искала да убивам. Има идея,заложена във всяко чувство. Редактирано Ноември 26, 2007 от Ина Трифонова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts