Ася_И Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Мисъл за деня - 07 Октомври 2007 г.: Истинската Любов, това е на средата на главата отгоре, на темето. Това, което индусите наричат хилядолистник, с хиляда листа. Когато той се събуди в човека, той е мощният господар в света. Цялата природа е на неговите услуги, на неговото разположение. Ако у тебе хилядолистникът е развит, ако се намираш в голяма нужда и изпратиш една мисъл, че имаш нужда, онези, които те обичат, накрай света да са - ще дойдат да ти помогнат. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Това значи, всичко и всички около теб да "оживеят", да започнат да ти "говорят" и помагат, но то е видимо-усетимо от теб само и граничи с лудост Но във всеки един момент усещаш Всичко и Всички като част от теб самия. Започваш да "виждаш" нещата, Живота различно... приказно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Лагорда Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Мисъл за деня - 07 Октомври 2007 г.: Истинската Любов, това е на средата на главата отгоре, на темето. Това, което индусите наричат хилядолистник, с хиляда листа. Когато той се събуди в човека, той е мощният господар в света. Цялата природа е на неговите услуги, на неговото разположение. Ако у тебе хилядолистникът е развит, ако се намираш в голяма нужда и изпратиш една мисъл, че имаш нужда, онези, които те обичат, накрай света да са - ще дойдат да ти помогнат. Някъде бях чела, че тази чакра се нарича - "Любов към Бога" не помня къде, но мисля че Учителя я е наричал така. Значи, когато Любовта към Бога се събуди в човека ..."Цялата природа е на неговите услуги, на неговото разположение. Ако у тебе хилядолистникът е развит, ако се намираш в голяма нужда и изпратиш една мисъл, че имаш нужда, онези, които те обичат, накрай света да са - ще дойдат да ти помогнат." Сега се сещам: 36 Учителю, коя е голямата заповед в закона?37 А Той му рече: "Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа и с всичкия си ум".38 Това е голямата и първа заповед.39 А втора, подобна на нея, е тая: "Да възлюбиш ближния си, както себе си".40 На тия две заповеди стоят целият закон и пророците. Матей 22 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Ако у тебе хилядолистникът е развит, ако се намираш в голяма нужда и изпратиш една мисъл, че имаш нужда, онези, които те обичат, накрай света да са - ще дойдат да ти помогнат. из Мисъл за деня - 07 Октомври 2007 г. Това ме впечетли. Мисля, че всеки тръгнал по духовния път е имал малки подобни опитности. Изпращаш една мисъл и някой, който най-малко си очаквал ти идва на помощ.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Лагорда Добавено Октомври 7, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2007 Да, дори съм се смайвала. В едно друго учение има практика братята и сестрите да си споделят тези неща и по този начин да се насърчават един друг, но това е друга тема . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts