Дъгата Добавено Май 8, 2012 Доклад Share Добавено Май 8, 2012 Джасмухин има световно турне и идва и в СОФИЯ НА 29-30.05.2012. Орлин Баев и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 9, 2013 Доклад Share Добавено Януари 9, 2013 Аз се чуда, след като храненето с прана, (слънце) е възможно, особено за някои високо издигнати хора, духовно Защо преди 2500 години Буда като е прекарал доста време в размишления в отшелничество едва не е умрял от глад и изтощение, добре че се е появила отнякъде овчарката да му даде храна Защо тогава той, медитирайки и търсейки просветление не е открил това енергийно хранене?? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Януари 9, 2013 Доклад Share Добавено Януари 9, 2013 Да се храним с прана - това е технически невъзможно за болшинството от нас. По тази причина всички призиви: "Правете ето така!" са не само подвеждащи, но и много вредни. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 10, 2013 Доклад Share Добавено Януари 10, 2013 И все пак някои го правят. С какво са по-различни от останалите. ? Въпреки, че жената от Сливен е починала на 32 години от сърдечна недостатъчност, след като е практикувала 4 години слънчево хранене. Но може едното да няма връзка с другото. Може да я беше сполетяла такава съдба и ако се хранеше нормално. Аз си изтеглих книгата на Джасмухин на руски, защото на български не можах да я намеря. Сега я чета. Но колкото повече я чета, толкова повече я причислявам към фантастиката. Да видим до края какво пише в книгата. Освен това в мене се появява убеждение, четейки книгата, че аз не съм достатъчно достойна, не съм си отворила там всичките чакри, сърдечни и прочие, които въпреки многото четене не ми е ясно как се отварят. И разни други ала-бала, в тоя дух, че към хранене с прана може да достигне само най-духовно просвлетления, но как се постига това дявол да го вземе, още не съм разбрала. Джасмухин се била вече просвлетлила духовно и си общувала в Висшите космически Йерархии..... Вярно е, че има и някои други хранещи се с прана, вече били хиляди даже. .......как пък се просвлетлиха духовно толкова много хора.? Явно не е невъзможно Не знам какво да си мисля, вие какво мислите? Някой пробвал ли е? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Януари 10, 2013 Доклад Share Добавено Януари 10, 2013 Аз се чуда, след като храненето с прана, (слънце) е възможно, особено за някои високо издигнати хора, духовно Защо преди 2500 години Буда като е прекарал доста време в размишления в отшелничество едва не е умрял от глад и изтощение, добре че се е появила отнякъде овчарката да му даде храна Защо тогава той, медитирайки и търсейки просветление не е открил това енергийно хранене?? Буда е Учител от Инволюционния цикъл на човека,тоест слизането в материята.От Христос започва Еволюцията,тоест възлизането на човека към Бога,и то съзнателно.Енергиите и задачите се променят.На даден етап от Духовния Път спираш да имаш нужда от месо,на следващия преминаваш към енергия. Сайта на мой приятел с опит : http://slunchevi.com/statii/gledane-na-slunceto/74-veselin-stoqnov-opit-gledane-slunce Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Януари 10, 2013 Доклад Share Добавено Януари 10, 2013 Мисли за Светлината из словото на Учителя: http://petardanov.info/Knigi/angela/Misli_za_svetlinata.pdf Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 10, 2013 Доклад Share Добавено Януари 10, 2013 Не, не, това с гледането на слънцето ми се струва като да ходиш по много тънък лед върху дълбока вода Не ми харесва нещо, би трябвало да има начин да получаваме енергия и без да гледаме непременно към слънцето Аз затова говоря за хранене с прана, а не за гледане на слънце. Праната не е само слънчевата енергия Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Януари 11, 2013 Доклад Share Добавено Януари 11, 2013 (edited) Имаме нужда от физическа храна, за физическото тяло. Имаме нужда от духовна храна. Имаме нужда от слънчева храна за душите ни... Светлина на ума, т. е. правилно или по-точно право мислене... Нужно е дълбоко, вътрешно разбиране. Има символики, метафори, ново разбиране... Праната е енергия от въздуха, словото е хляба за душите ни... "Изгрява слънцето на моята душа...." Това са дълбоки, музикални, творчески и чисти вибрации вътре в нас.... Редактирано Януари 11, 2013 от Слънчева Aurora2012 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 12, 2013 Доклад Share Добавено Януари 12, 2013 Защо пишеш в лилаво? Много блести и се чете трудно... Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ashtoning Добавено Ноември 25, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2014 Ужас до ужас... после що било зле всичко. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts