Mindfield Добавено Септември 23, 2007 Доклад Share Добавено Септември 23, 2007 Да се спре сблъсъка на културите! video & петиция : http://www.avaaz.org/en/stop_the_clash/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Silviya Добавено Септември 24, 2007 Доклад Share Добавено Септември 24, 2007 Две думи ми се набиха в съзнанието от този видеоматериал и статията: FEAR and POLITICS Дали е сблъсък на култури или на интереси, от политическа гледна точка?.... От човешка гледна точка,разделението на хората според религията , която изповядват, култура, цвят на кожа и т.н.,е плод на страхове и предрасъдъци. И докато е така,ще сме свидетели, а не дай боже и деятели , на подобни извращения. Но аз вярвам, че думите на Дънов ще се сбъднат за сливане на религии и култури, защото сме преди всичко хора. Аз работя с колеги от Иран, Йордания, Индия, Украйна, и смея да твърдя, че тук в Америка, същата онази държава която води войни,обединява на територията си различните култури, където действително се проявява толерантност, и се зачитат човешките права. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 24, 2007 Доклад Share Добавено Септември 24, 2007 Мислила съм си, ако ги нямаше политиците как биха се справяли хората? Факт е, че и у нас по селета и градовете със смесено население има разбирателство, чисто човешко. Но на политиците им харесва да си играят игричките и простите хорица се поднасят. И всичко от това кой е по-по-най! И болката и Любовта са все за хората, независимо от вероизповеданието. Все пак е важно да се приемаме и разбираме като човеци "За всеки има слънчев лъч, нали за всеки има цвете да цъфти..." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Септември 24, 2007 Доклад Share Добавено Септември 24, 2007 Буш си знае много добре цената ,да бъде политик . Какво е продал от себе си . Браво на Соломон Паси ,за всичко което изнесе на раменете си. Познавам се лично с него , както и с посланника на България в Москва. Съдбата ми е поднасяла доста необичайни ситуации в моя живот . Но има и добри политици , нашите колкото и да са лоши , не могат да навредят в световен мащаб, това е най- хубавото. Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 11, 2008 Автор Доклад Share Добавено Март 11, 2008 Нещо велико, откъм клип, песен и текст... меко казано. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts