Валентин Петров Добавено Август 31, 2007 Доклад Share Добавено Август 31, 2007 На 31 август 2007 г., от 18:30 по Националния сателитен канал - ТВ България (клон на Канал 1) ще се излъчи специално 30 мин. предаване посветено на Учението на Учителя и неговите последователи в наши дни. Предаването е заснето на Рилската Духовна Школа през настоящата година и носи заглавие: "Изкуството да живеем. Бялото Братство - философия на доброто". Пожелаваме ви приятно гледане. източник: мейл листа на beinsadouno.org Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Септември 1, 2007 Доклад Share Добавено Септември 1, 2007 Молбата ми е, ако някой е записал предаването по ТВ България от 31 август, може ли да го пусне някъде в Интернет - Youtube, Mediafire или тук в сайта, ако има възможност. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Септември 25, 2007 Доклад Share Добавено Септември 25, 2007 (edited) Мейл от екипа на ТВ България Zdravejte, Teodora! Predavaneto "Izkustvoto da jiveem. Bjaloto bratstvo - filosofia na dobroto" mojete da gledate na 28 septemvri ot 17:20h BG vreme. Planirahme povtorenieto mu specialno za Vas. Pozdravi! Kamelia Stoycheva, TV Bulgaria Редактирано Септември 25, 2007 от Теодора Андреева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 25, 2007 Доклад Share Добавено Септември 25, 2007 Благодаря ти Теодора, аз също не съм го гледала и ще ми е интересно да го видя Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодор Добавено Септември 26, 2007 Доклад Share Добавено Септември 26, 2007 Имам една гореща молба. Тъй като аз и други хора нямаме кабелна или сателитна телевизия. Моля ако някой разполага с TV тунер за компютър, нека да запише предаването и да го качи някъде...може и в youtube. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Септември 26, 2007 Доклад Share Добавено Септември 26, 2007 И аз нямам ТВ България в кабелната, но потърсих в интернет и намерих на следния линк ТВ България се хваща мисля онлайн: http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=493 Ще пробваме да гледаме оттам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Септември 28, 2007 Доклад Share Добавено Септември 28, 2007 Аз гледам обичайно БГ програми на www.bgtelevizor.net , но днес като го отворих, за да гледам предаването, за мое голямо разочарование ТВ България имаше само звук без картина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 29, 2007 Доклад Share Добавено Септември 29, 2007 (edited) В момента има хубава предаване по Канал1. Сега включих и не зная, какво точно, но е прекрасно... Да, за Владимир Зарев-"Битието... " Редактирано Септември 29, 2007 от xameleona Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts