Диана Илиева Добавено Февруари 22, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2009 Вени, това не са твои мисли. От къде е този текст (по принцип е добре да се цитира източника)? И съгласна ли си ти с него? За мен е по-интересно какви са твоите виждания по тези въпроси. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 22, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2009 Вени, това не са твои мисли. От къде е този текст (по принцип е добре да се цитира източника)? И съгласна ли си ти с него? За мен е по-интересно какви са твоите виждания по тези въпроси. Оф топик: Диана, според мен този цитат е от книгата на Ерих Фром "Изкуството да обичаш". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Февруари 22, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2009 (edited) Да, и на мен така ми се струва - Ерих Фром (подсетиха ме ). Но ми е интересно какво мисли за този цитат Венито. П.П. Честно казано аз стигнах до Ерих Фром на незавидно голяма възраст, сигурно в пъти по-голяма от нейната. Редактирано Февруари 22, 2009 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
venito_94 Добавено Февруари 22, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2009 И аз мисля така и точно заради това ги цитирах. Моето лично мнение е,че да обичаш означава да се отдадеш изцяло на другия.Да мислиш като него да имате общи интереси,желание един към друг да бъдете приятели и да разговаряте.Обичта е непостоянна.Зависи от много фактори на средата,в която се намираме.Тя трябва да бъде взаимно споделена. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vankata_97 Добавено Юни 22, 2011 Доклад Share Добавено Юни 22, 2011 Защото те обичам, думите излишни стават, когато те видя, очите ми говорят. Сърцето ми отдавна ти принадлежи, мисълта ми за теб, около него кръжи. Няма дума на света, определяща любовта, Там където любовта настъпва, всяко сравнение отстъпва. Защото те обичам, свобода ще ти даря... Обичайте без думи! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts