Силвия СД Добавено Август 7, 2007 Доклад Share Добавено Август 7, 2007 Хм, аз пък се сещам за едни момчета пожарникари, които в продължение на 8 часа се справяха с един пожар на 25 км от Карнобат (пътуващи от 3 влака бяхме свалени по-миналата събота, престояхме 6 часа на полето в най-голямата жега на дима и със свършила вода, защото гореше територия от километри, засягаща и жп линиите). Та тези момчета дали не трябваше да седнат в поза лотос и да се помолят за дъжд, си мисля? Или пък ние - пасажерите от влаковете да бяхме се напозили в молитва и да мърморим някакви мантри там, вместо да вървим да търсим вода за бременните, децата и старците. Току виж прокапало на главите ни. Като чета темата ми става много смешно. Латина се шегува, зная, дано и останалите, защото ако си помислите, че заради молитвите ви вали, тежко ви - порочният кръг така се завърта, че няма да има край наистина. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Август 7, 2007 Доклад Share Добавено Август 7, 2007 (edited) "Пътят към ада е постлан с добри намерения"....... или формули. Редактирано Август 7, 2007 от Вендор Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Багира Добавено Август 7, 2007 Доклад Share Добавено Август 7, 2007 (edited) Като чета темата ми става много смешно. Латина се шегува, зная, дано и останалите, защото ако си помислите, че заради молитвите ви вали, тежко ви - порочният кръг така се завърта, че няма да има край наистина. А-а-а-а... молитвата за дъжд всъщност не е за дъжд... А за какво? И по какво се различава молитвата за дъжд от която и да е друга молитва? Редактирано Август 7, 2007 от Багира Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 8, 2007 Доклад Share Добавено Август 8, 2007 Отношението ми към тези неща наистина е сериозно. Пошегувах се,макар същевременно да ми е мъчно заради наводненията. Не може ли да намерим сили да се усмихнем в беда? Все пак не сме в рая. Мога само да добавя, че много думи сами по себе си не отварят Небето... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts