Диляна Добавено Март 1, 2004 Автор Доклад Share Добавено Март 1, 2004 Здравей Таня Да се направи хороскоп е сложно нещо, и самият астролог трябва да почувства, че иска да го направи. Тук във форума има много добър астролог, ако той реши ще ти отговори. А за Асцентента не е проблем, има една програма с която можеш сама да го определиш. Самото знаене какъв Асцендент си, няма да е от голяма полза. Нужни са много знания. На ето този сайт, можеш да провериш сама www.astro.com . Ако не успееш да се справиш, напиши си дата, час и месторождение, ще ти го проверя. Късмет Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня2 Добавено Март 2, 2004 Доклад Share Добавено Март 2, 2004 Мнага , много ти Благодаря!Аз влизах в този сайт и си проверих АС.там ми излезе водолей, а преди време ходих при една гледачка гледа с числа и тя ми каза че съм с АС лъв.Както казваш ако този който е във форума предцени ще ми отговори.Отново благодаря за информацията. Поздрав! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Септември 2, 2004 Доклад Share Добавено Септември 2, 2004 Здравейте, Искам да Ви помоля да ми изпратите български сайт за изчисление на асцендент /ако има такъв/ и качествата които носи всеки АСЦ. Поздрави, Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Анелия Добавено Септември 8, 2004 Доклад Share Добавено Септември 8, 2004 извинявайтеаз сам пълен лаик в тази област....и взе пак не разбрах..АС се проявява най-вече в началото на живота или?.....на пък са ми казвали че сле 30 вече характера ти се определя от АС....и да си чета седмичния хороскоп за АС))))))))))))))))))))по ще е верен от зодиакалния ми знак)))))))) не се смейте просто повечето лаици като мен това знаят и това си баятта моля ми кажете кой последно хороскоп да си чета че вече сам над 30:))))))))))) "та моля ми кажете кой последно хороскоп да си чета че вече сам над 30:)))))))))))" Ако искаш възможно най точен хороскоп чети си хороскопа в astro.com Въведи си данните и там хороскоп само за теб за днес и утре, съобразен със всички твои планети Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Септември 13, 2004 Доклад Share Добавено Септември 13, 2004 Моля, да ми кажете кой е моя асцендент, защото в два различни сайта ми дават различни отговори. Аз съм родена на 28 юли 1964 г. в 14:50 ч., гр. Габрово. Предварително благодаря! Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Септември 13, 2004 Доклад Share Добавено Септември 13, 2004 Asc Скорпион Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вили Добавено Септември 14, 2004 Доклад Share Добавено Септември 14, 2004 Асцендентът показва също физическите характеристики на човека. Неговото здраве, външен вид и т.н. Само по Асецендент и слънчев знак могат да се кажат много неща. Силно поставени планети в първи дом или в близост до Асцендента могат променят общото му влияние. Безплатно изчисляване на Асецендентът ви (англ) - ТУК. Трябва само да знаете географска ширина и дължина на мястото си на раждане, час, минута и дата, имало ли е лятно чaсово време(въведено е 1979г) или не, часовата зона спрямо Гринуич (За България е +2). Други силни зони в един хороскоп са 4-те зони на Гуклен - около Асцендентът, около Десцендентът, около Медиум Цели и около Имум Цели и . Мишел Гуклен, френски учен и астролог, доказва статистичеки, че тези 4-ри зони силно влиаят върху характера и съдбата на човека. Как се дефинира Асцендентът астрономически знаете ли? Иво Здравей.От скоро се интересувам от астрология и имам едно питане във връзка с асцедента. Най -лесно ми е да задам питането си с пример от моя нат.ми карта Имам асц.Дева в 12.45градуса.В 0гр.и 17 мин.пак в дева ,но в 12-ти дом е Плутон.Може ли да се каже,че тази планета е на асцедента ми? Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Септември 14, 2004 Доклад Share Добавено Септември 14, 2004 Ради, благодаря ти! Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Септември 15, 2004 Доклад Share Добавено Септември 15, 2004 Не, Плутон ти е в 12 дом. Асцендента това е 1 дом. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вили Добавено Септември 16, 2004 Доклад Share Добавено Септември 16, 2004 Не, Плутон ти е в 12 дом. Асцендента това е 1 дом. благодаря ти много)) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Румен_ Добавено Октомври 26, 2004 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2004 Планети намиращи се в 12-ти дом могат да влияят на асцендента, когато се намират на не повече от 7 (10)градуса от асцендента. Тогава въпреки, че са в края на 12-ти дом, планетите намиращи се там, са също в съвпад с асцендента (ASC). Колкото по-точен е съвпадът, толкова повече се подчертава (усилва) влиянието спрямо ASC. Това е така и с всички останали върхове на домове, които са в съвпад с планети намиращи се в края на други съседни домове. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Януари 15, 2005 Доклад Share Добавено Януари 15, 2005 Силно поставени планети в първи дом или в близост до Асцендента могат променят общото му влияние. Иво <{POST_SNAPBACK}> Да, така е. Какво означава обаче Северен Лунен възел на Асцендента? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Бо Добавено Януари 17, 2005 Доклад Share Добавено Януари 17, 2005 Изчислете ми асцендента, моля Ви, роден съм на 06/05/1983 15:55 часа в гр. Велико Търново Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надежда Добавено Януари 17, 2005 Доклад Share Добавено Януари 17, 2005 Изчислете ми асцендента, моля Ви, роден съм на 06/05/1983 15:55 часа в гр. Велико Търново Асц ти е Дева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Бо Добавено Януари 17, 2005 Доклад Share Добавено Януари 17, 2005 Благодаря Ти Надежда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest ALEK$ANDRA Добавено Януари 19, 2005 Доклад Share Добавено Януари 19, 2005 ASC се проявява след 29-30 годишна възраст, след Сатурновото завъртване,а не в ранна възраст! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Февруари 2, 2005 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2005 Според мен не може да се твърди толкова категорично и по принцип в коя възраст най-много влияе АСЦ.Зависи от конкретния човек и неговите задачи. Понякога АСЦ има роля,подобна на включените знаци-или указва овладени знания,умения от предишни прераждания, които трябва да се ползват в настоящето; или в други случаи показва урок,който трябва да бъде научен и в този случай до АСЦ и неговата истинска същност се достига в сравнително по-късна възраст. При всички случаи има интегративна функция подобно на някои зони в мозъчната кора,които обобщават огромно количество информация от различните сетива и изработват цялостен образ. По същия начин планетните енергии се изразяват чрез АСЦ,който ги "събира". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Верка Добавено Февруари 9, 2005 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2005 Здравейте, Искам да Ви помоля да ми изпратите български сайт за изчисление на асцендент /ако има такъв/ и качествата които носи всеки АСЦ. Привет! Ето един български сайт, където може да се изчисли асцедента... и не само www.astro.tondy.com Удобен е, защото има доста от българските градове и не е нужно да се търси географска дължина и ширина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest МЕДЕА Добавено Февруари 19, 2005 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2005 ASC се проявява след 29-30 годишна възраст, след Сатурновото завъртване,а не в ранна възраст! <{POST_SNAPBACK}> не,напротив!асценд.показва каква е на6ата ранна среда.маската която си слагаме в обществото е повлияна от нашето семеиство.то ни налага роля която да изпълняваме.например асц.везни е общителното дете;с водолеи-гении4ето.при родители с възду6ни и огнени знаци проблемното дете е с воден асц.и т. н.моге би след 1-то вазвращане на сатурн 4овек се освобогдава от детството и тогава слънцето ще деиства пълноценно!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
krasi Добавено Март 5, 2005 Доклад Share Добавено Март 5, 2005 zdraveite,temata za ascendenta e dosta interesna,no kak da razbiram tova,4e az sam lav s asc deva tova zna4i li,4e sled opredelena vazrast sam deva,nali slan4eviq mi znak e lav?kade otivat togava ka4estvata na lava? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Болярка Добавено Март 6, 2005 Доклад Share Добавено Март 6, 2005 zdraveite,temata za ascendenta e dosta interesna,no kak da razbiram tova,4e az sam lav s asc deva tova zna4i li,4e sled opredelena vazrast sam deva,nali slan4eviq mi znak e lav?kade otivat togava ka4estvata na lava? може би другите няма да се съгласят с мен, но все според моите представи асцедента и слънчевия знак се проявяват заедно през целия живот на човека, а самият човек е смесица от тях и не само, да не забравяме останалите планети (особенно личните) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lusi Добавено Март 9, 2005 Доклад Share Добавено Март 9, 2005 Има истина в това,защото съм минала по този път!!!Бях Скорпион и бях много палаво дете и създавах проблеми на родителите си. В тинейджарската възраст и по късно,когато минах през Стрелец бях много забавна,весела и всичко най-хубаво ми се случи/следване,брак,деца,работа,успехи и т,н./.А сега съм в Козирог и съм една стабилна и сериозна дама, и многа бавно взимам важни решения.Е надявам се да доживея и да влезна във Водолея.Според вас каква ще бъда тогава?А може би...... ха,ха,хааааа Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Nadia Добавено Март 12, 2005 Доклад Share Добавено Март 12, 2005 zdraveite,spored men nai vajen si e slan4eviq znak,asc i lunata sa vinagi sled nego Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Април 5, 2005 Доклад Share Добавено Април 5, 2005 Според мене асцендентът е опитът, с който идваме, а слънчевият знак е предизвикателството, заедно с енергиите, нужни за осъществяването му. Тези енергии все повече се материализират с натрупване на житейския опит. Асцендентът е с много силно влияние и може да тушира някои характерни за зодията черти. Лъвът не е задължително да е горделив, редкопръст или суетен /опитът си казва думата/. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest angel Добавено Май 3, 2005 Доклад Share Добавено Май 3, 2005 Бихти ли ми изчислили и на мен родена съм на 05.09.1984г 07.15ч. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts