veselinvalchev1981 Добавено Юли 21, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 Сега се сетих за тиквени кюфтета ,баба ми ги правише невероятни .Макар че са пържени много ги уважавах .Май някой път ще си направя да видя дали ще ми се получат . Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_edno_momi4e_ Добавено Юли 21, 2010 Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 Сега се сетих за тиквени кюфтета ,баба ми ги правише невероятни .Макар че са пържени много ги уважавах .Май някой път ще си направя да видя дали ще ми се получат . Ох..ти сега като каза,чак ми се преядоха...И баба ми ги пражи много хубави,трябва да и кажа да направи. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Юли 21, 2010 Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 Любимото ядене ми е лютото ядене. А кюфтенцата, за да не са твърде мазни, добавям в тях олио и след това ги пека във фурната, да се зачервят и да имат коричка. По този начин много сполучливи стават картофените и соевите кюфтета, а и всякакви други - принципът е един и същ. Вместо да се ароматизирам на пържено, да се изпръскам с гореща мазнина или да си направя сауна ефект край котлона, отивам в другата стая и сядам на компито или пред телевизора. След това, вместо да ме гризе съвестта, че съм яла пържено и да ми ври стомахът, хапвам печени кюфтета със сос от кисело мляко и съм о.к. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Януари 11, 2011 Доклад Share Добавено Януари 11, 2011 и други иновации в кулинарията ......... и не само veselinvalchev1981 и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Януари 11, 2011 Доклад Share Добавено Януари 11, 2011 Ангелска супа,салата Капрезе,и хляба и какаовите курабийки на Слънце-Луна. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shining_star Добавено Януари 11, 2011 Доклад Share Добавено Януари 11, 2011 Обичам салата с домати и зеле, магданоз, зехтин и орехи. С препечен хляб. Ангелска супа ям за лекарство...много добре ми действа на стомаха, и изобщо на организма. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Януари 29, 2011 Доклад Share Добавено Януари 29, 2011 Любимите ми храни са тези, които са натурални със слънчева енергия.Всички видове плодове,зеленчуците по възможност да не са термично обработени.Напоследък сякаш имам някакво пристрастяване към ядки.Слънчогледови, фъстъчени, соя , кайсиеви и бадемови.Природата дава благата си за човек в определени сезони от годината, стига да сме разумни и да оползотворим даденото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Януари 30, 2011 Доклад Share Добавено Януари 30, 2011 Сладоледена бомба! veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
smehy Добавено Януари 30, 2011 Доклад Share Добавено Януари 30, 2011 Картофи, приготвени по всякакъв начин! Е, разбира се, с изключение на суровите и съдържащите соланин Орлин Баев, Пламъче и veselinvalchev1981 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Април 3, 2011 Доклад Share Добавено Април 3, 2011 Ммм... любимо ядене. Май ще кажа картофи... обичам ги всякакси. Варени, печени, задушени и алангле. Бих ги яла напълно сурови, но имат един доста натрапчив аромат, който ми е неприятен. Мех... след време, сигурно ще се престраша. И на второ място - хлябът! (естествено, говоря за истинския хляб, не този от магазините) Мога да го ям и без нищо... просто така. Няма по-благо усещане! (освен може би плодовете) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts