aratron Добавено Май 30, 2007 Доклад Share Добавено Май 30, 2007 (edited) Скъпи Приятели, От 1952 г. хората на добрата воля от целия свят дават израз на това убеждение за единство и широко разпространен стремеж за обединена молитва и медитация, като честват Световния ден на Призива. Тази година той ще се празнува на 31 май 2007 г. в 18.00 ч. Освен това, на 01 Юни 2007г. от 20.00 ч. в салона на Славянско дружество (ул. Славянска ? 6, ет.2) ще се проведе групова медитация с цел сътрудничене на предложената от настъпващото голямо пълнолуние благоприятна възможност. Всички желаещи да участват са най-сърдечно приветствани. Редактирано Май 30, 2007 от Васил Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Май 30, 2007 Доклад Share Добавено Май 30, 2007 (edited) Да Редактирано Май 30, 2007 от Васил Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aratron Добавено Май 31, 2007 Автор Доклад Share Добавено Май 31, 2007 Каква огромна сила е медитацията! В някои от най-разпространените с престъпност райони на САЩ изследванията показват, че броят на престъпленията намалява, след проведени групови медитации от доброволци. Какво би се случило, ако светът дори и за ден се отдаде съзнателно на това преживяване! Какво Буда поле би се създало само! Тогава всички чудеса ще бъдат възможни за нас. И това не е всичко. О, Щастлив Ден! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Август 22, 2007 Доклад Share Добавено Август 22, 2007 (edited) Привет aratron, Поздрави за темата ! Интересно ми е да разбера - как протекоха сбирките и планират ли се нови в България. Ако да - моля те драсни някои ред - драс-драс... Поздрави П.С. "Гдето са двама или трима събрани в мое име, там съм и Аз всред тях." Редактирано Август 22, 2007 от Приятел Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Октомври 18, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 18, 2007 Ако желаете вижте на какво попаднах току що - нямам идея каква организация или група представлява авторката /ако модераторите сметнат че не е за този форум - да не се притесняват /- но ми звучи добре: http://www.spiralata.net/kratko/articles.p...g=bg&pg=215 е може би пътуването с кораб ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 19, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2007 Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 19, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2007 Прекрасно начинание! Но си мисля, че макар и да не можем да пътуваме, всеки мислено и с Любов в сърцето си може да изпрати своите мисли и пожелания за свързване със Земята... Още повече, че на едно друго ниво всички сме Едно Нека Светлината и Любовта бъдат с нас! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts