Guest Еси Добавено Октомври 22, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2008 Поздрави на онова с очите ... и не е онова, а е принцеса, френска при това! )) ще предам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Октомври 22, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2008 (edited) Поздрави на онова с очите ... и не е онова, а е принцеса, френска при това! )) ще предам Ооооо извинете ме моля. Поздрави от Фараона - Аменхотеп IV (Ехнатон) отдавна си представям тяхната възвишена среща. Редактирано Октомври 22, 2008 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Октомври 23, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2008 (edited) Въз основа на мненията ми и лични впечатления, ако ви попадне подходяща картинка, пуснете я тук. Усещам те като уравновесен и позитивен човек. Нещо такова: Благодаря сърдечно . Много близко до моето усещане. Но ви изненадвам с нов и малко подвеждащ, защото не се занимавам с астрология и астрономия. Точен, ако се усети символиката. И го намерих много бързо този път. Най-точно ще е , ако си представите, че вътре в обсерваторията се случва картинката на maggee в цялата й пълнота, само - жената да е с широко отворени очи. А може би това не е за всеки ? Редактирано Октомври 23, 2008 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
maggee Добавено Октомври 23, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2008 Моята мечта беше да стана астроном... това не стана, но любовта ми към звездите си е част от мен. Обсерваторията е само една антенка към Вселената Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 23, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2008 Това е сегашният аватар на Вендор. Скоро не съм виждала нещо по-красиво. А личната му снимка прекрасно допълва посланието. Поне за мен. Дани, спомних си времето, когато четях японски приказки и те ми напомняха, че светът е и приказно място ... Благодаря ти Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Октомври 23, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2008 Интересна тема, ама все пак мисля че аватарите по-скоро отразяват вкуса на човека, а не толкова черти от характера му. Например моя аватар е обложката на един от любимите ми албуми на Колтрейн и общо взето аз все аватари свързани с джаза си слагам, така да се каже джаза ме вдъхновява Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 23, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2008 (edited) Интересна тема, ама все пак мисля че аватарите по-скоро отразяват вкуса на човека, а не толкова черти от характера му. Например моя аватар е обложката на един от любимите ми албуми на Колтрейн и общо взето аз все аватари свързани с джаза си слагам, така да се каже джаза ме вдъхновява Предполагам, че твоя аватар, освен любов към джаза е и чувство, което говори за твоя характер, за душата ти, чийто образ е тази музика И ... вдъхновение, както сама казваш. Редактирано Октомври 23, 2008 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Октомври 24, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2008 (edited) Новият ти аватар мноооого ме кефи! Мнооого нахакан тоз доХтор в отпуска (в сако е) и понеже да си лекар е призвание винаги има под/в пъка една инжекция ... за непослушните. Едва ли щях да избера за аватар точно този доктор....ако преди това не бях гледал "Джийвс и Устър"... Джийвс и Устър Викам си: "Е те този Бърти...бая карма натрупа в "Търтеите"...ха сега да го видим като доктор, без лели, без Джийвс...а вместо "Търтеите"..."Борд на директорите"..." Но, така или иначе, с Хю Лори сме си сродни души... Редактирано Октомври 24, 2008 от Кристиян Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Октомври 24, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2008 Някой беше казал, че смехът е залепнал за книгите на Удхаус така плътно, както найлонът за кренвирша .Май няма какво повече да добавя. Винаги съм се възхищавала на Бърти Устър, минава през куп изпитания с най- неустрашим дух. Аватарът с Хю Лори предизвиква усмивки (или лек кикот) и същевременно е толкова чаровен. Както си пее "Хори-ори-ори-о..." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Октомври 29, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2008 http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1245950 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 6, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2008 Много ме развеселява новият аватар на Иво Той е като шеговито намигване, но и леко пощипване (към ума и душата), особено ако се гледа филма. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Ноември 6, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2008 Зачудих се какви са ми аватарите и си дадох сметка, че действително честата им смяна символизира непостоянството ми. Всъщност се старая аватара да изразява моментното ми състояние Случвало се е по картинката да симпатизирам на човек, но по-скоро е като вътрешно усещане, не толкова рационално/осъзнато... Позрави за темата Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 6, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2008 (edited) Зачудих се какви са ми аватарите и си дадох сметка, че действително честата им смяна символизира непостоянството ми. Всъщност се старая аватара да изразява моментното ми състояние Случвало се е по картинката да симпатизирам на човек, но по-скоро е като вътрешно усещане, не толкова рационално/осъзнато... Позрави за темата Хората не са еднакви и всеки се изразява по различен начин. Аз, например толкова пъти и често съм сменяла аватарите си, че не им знам боря, но пък и няма нищо лошо в това човек да изразява емоциите си чрез образи - аз имам нужда от това; други - от друго, но всеки има усет за красотата и сетива да й се наслаждава. Дали е непостоянство, не зная, но е стремеж към промяна. А пътищата към себепознанието са шарени, важното е да стигнем дотам, закъдето сме тръгнали, нали Редактирано Ноември 6, 2008 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Ноември 6, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2008 Едва ли означава непостоянство. Като съм сменял само веднъж аватар, едва ли съм особено постоянен... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Ноември 6, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2008 Както каза Мона, субективно си е. Но когато не знам как да се представя (каква маска - аватар ) да си сложа, си го свързвам с трудност да си намеря мястото... Все пак мисля, че аватара - това е начинът, по който искаме да ни възприемат. Например ако си сложа картинка на "лошко", значи се отбранявам, слагам бариери. Ако след това нещо/някой ме провокира да съм добра и да се отворя към хората, въпросният "страшен" аватар няма да съответства на поведението ми (мненията). Ще изглежда фалшиво...май Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts