petina Добавено Август 31, 2007 Доклад Share Добавено Август 31, 2007 Доста обстойно разглеждам аватарите на повечето от пишещите във форума. Направи ми впечатление един аватар. Този на petina. Не можах да разбера това какво е изобразено и бих я помолила да ми го обясни. Не е това ,което си мислиш, някакво екзотично цвете е , макар и малко странно, наистина.Но го избрах заради цвета му. Лилаво, клонящо към индиго е един от любимите ми цветове Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Август 31, 2007 Доклад Share Добавено Август 31, 2007 Ами да, мислели сме си за едно и също .... цвете:-))) Благодаря за отговора ти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shelter Добавено Август 31, 2007 Доклад Share Добавено Август 31, 2007 Ами да, мислели сме си за едно и също .... цвете:-))) Благодаря за отговора ти. А-аа!Мона без тия!))Няма да ме показваш!Отде си ми намерила снимката!?))/Днес ли,вчера ли?Не съм наминавала скоро в портала!/Пък и не винаги съм с лък,понякога съм мекичка и кротичка.Поздрав!Обичам такива весели намигвания на случващото се!Токущо разправях за сън,в който съм стреляла. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Лагорда Добавено Октомври 10, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2007 bee_bg на това пиле дето там кръжи, май свят му се зави , а магаренцето е приказнооо P.S. Шегичката е доброжелателна Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Октомври 10, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2007 Ти стига се плаши(не ям хора) чак и се застраховаш с доброжалателно ) Пилето като го гледам как плавно кръжи се ''успокоявам'' е малко ми поомръзна вече а магаренцето ми ходи трудничко е човек да се самоиронизира с думи мисля че с аватар е най-лесно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 10, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2007 Аз преди време си бях сложила на лична снимка снимката на една коза; много се смях тогава. Хахаххаааааааааааааааааааа Но и с думи не е трудно човек да се самоиронизира, и това се научава. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Лагорда Добавено Октомври 10, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2007 А аз една маймуна бях сложила за аватар по едно време хихихихи голям майтап падна защото един приятел ми изпрати снимка с мноооооого вкусни банани Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 31, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2007 Аорхама, аватара ти на пръв поглед е образ на нещо като змия с глава на тигър ( ), но според мен това е човешка ръка, така ли е? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Октомври 31, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2007 Аорхама, аватара ти на пръв поглед е образ на нещо като змия с глава на тигър ( ), но според мен това е човешка ръка, така ли е? Да, ръка е. Има и образ на слон в профила ми, пак върху ръка. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 31, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2007 Да, красиво е. Този, който е измислил това - браво за него. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Няколко аватара на "търг": Съвпаденията с форумни потребители със сигурност не е случайно (в случай че някой вземе та се разпознае), и точно затова са на "търг"...имам и още предложения, но пък да видим как ще потръгне... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 (edited) Аз ще наддавам за третата и осмата, броени отгоре надолу, отляво надясно. Зависи обаче как ще се плаща, към какъв начин на плащане се е орентирала твоята аукционна къща? Редактирано Ноември 1, 2007 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Mоля черната котка да не се бара!!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Ноември 1, 2007 Автор Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Аз искам мъжката фея:-) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 ~ обгриженият каменен надпис "МАGIC" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 (edited) Кристиане, идеята ти си я бива. Виждал съм нещо подобно в други сайтове, ама ние ще сме бамбашка. Механизмът на наддаването - тайно или явно - следва да бъде оповестен открито и ясно за всички. Може би, в отделна тема. Нужно е да се уточни предварително и началната дата и час на началото търга (т.е. работното време на борсовите сесии), срока на неговата продължителност - например 1 седмица, всяка вечер, начало -20 ч. край - 0 ч. Редно е да се определят и началните минимални цени за аватар, както и минималната стъпка за наддаване. Например: начална цена 5 лв, мин. стъпка за наддаване 1 лв. и т.н. Не е задължително - макар да е допустимо - всички аватари да имат едни и същи начални минимални цени. Период на валидност на заявена цена, за да бъде тя обявена за печеливша. Резултатите от заявените цени следва да се обявяват своевременно и на видно за всички място. Добре е да се знае предварително броят на мераклиите, а аватарите да са, естествено, по-малко на брой от тях. Добре е аватарите да се номерират и да са на показ пред всички. Участниците също могат да имат индивидуален номер, ако търгът е с открито наддаване, но анонимен. Нужна е и независима комисия, която ще получава заявените цени и ще ги оповестява на всеослушание, както и ще контролира добросъвестността на участниците. Прозрачността на механизмите е абсолютно задължителна. Приходите могат да бъдат дарени на сайта или похарчени според какъвто там консенсус се получи. Призовавам Администраторите, да се отнесат сериозно към идеята. Освен дето ще се заформи здравословен и заразителен купон, сайтът може да изкара и някой друг лев. Задължително е членовете на комисията, приемащи заявките, да не са администратори или да не участват в наддаването. Механизмът на смислено и конкурентно наддаване следва да бъде консенсусен и предварително оповестен за всички потенциални участници. Идеята е в развитие, тъй че нека и други да се включат, за да не си останем само с кьор фишека. Редактирано Ноември 1, 2007 от aorhama Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 На мене ми харесва предпоследната Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Всъщност, правила няма- който има връзки, може да си запази аватар, като се "отчете" в лични съобщения с някой донос- т.е. да донесе нещо де... Донесените неща се наричат доноси... Всъщност, може да направим и така- за да разберем кой в каква степен е успял да опознае тези потребители от форумите- на живо, или виртуално- чрез месиндзжъри, мейли или форумно, може да предложи аватари за тези, които познава или за тези които желае, като може повече от един аватар да предложи на "калпак" Това ще да е по-интересно май, какво ви е мнението? Мона, просто си знаеш "мерките"- засега 3-та и 8-ма картинка са ти по мярка, и май няма с кого да се конкурираш в наддаването Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Mоля черната котка да не се бара!!!! Хей, защо ме лишаваш от участие? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Колко за тази? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Тъкмо си мислех, че за жабата няма да има мераклии, обаче не, Станимир май ме е изпреварил. Интересно, че и преди време, докато аз се колебаех какво да си избера за аватар (между неговия аватар с планините и моя), той си избра неговия малко преди мен и така ми разреши проблема с колебаенето. Обаче сега какво ще правим? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 (edited) Ето още няколко предложения: A............... Б. В............... Г. 1 - * 2 3 - * 4 5 - * 6 7 * 8 9 * 10 11 * 12 13 * 14 ...има още... 15 * 16 Но, нека да оставят и другите- всъщност, ако сте съгласни, търгът да си е търг, но може всеки да пусне аватари и да ги оприличи с някой потребител- естествено, добре е да са повече от един, и тези които се "видят" през погледа на друг, да оценят със ** *** **** ***** ****** звездички, + коментар (не задължително, по желание само) и/или тълкуване- за да си е по темата... Редактирано Ноември 1, 2007 от Кристиян Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 (edited) Mоля черната котка да не се бара!!!! Хей, защо ме лишаваш от участие? Ми щот първа си я "заплюх", кат в магазина Всъщност, може да направим и така- за да разберем кой в каква степен е успял да опознае тези потребители от форумите- на живо, или виртуално- чрез месиндзжъри, мейли или форумно, може да предложи аватари за тези, които познава или за тези които желае, като може повече от един аватар да предложи на "калпак" smile.gif аз съм ЗА ) Редактирано Ноември 1, 2007 от Еси Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 bee_bg - изпълнявам ти на "промоция" желанието за , но..да речем може да направиш "дарение"- да ме споменуваш с добро в "коментари"- ха, ето на- наддаването ще да е с това, кой ще напише коментари с повече "карати" и прецизност в изработката...и без това някой от служебното рс- ми затри преди време коментарите в този сайт- надявам се да е било неволно...ама така е, като забравям да се разлогна- свикнал съм както в къщи- логнеш се и не му мислиш повече... На л.с. няма да има публика...сами си четем съобщенията, но в "коментари" е друго нещо... - я да се самоокуража малко...пък и другите да окуража да деястват- Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 1, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2007 Правилно ли разбрах, искаш коментари да пишеме за теб???? "с повече карати" да се разбира в стихотворна форма лиииии???? ))))) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts