Nina10310 Добавено Май 12, 2013 Доклад Share Добавено Май 12, 2013 Ани все пак ти благодаря, че си обърнала внимание на написаното от мен.Благодаря също за насоките.Ако се придържаш към моите насоки относно елементалите ще се свъръжеш с тях е стига те да искат разбира се.Ако прочетеш книгата “Лято с леприконите“ ще разбереш за какво говоря.Радвам се, че има човек който е заинтересован по тази тема.Всъщност аз съм заинтересована от малка, но не срещам подкрепа от родителите ми, така че ми е трудно да търся елементалите, макр да ги осещам понякога когато им изпращам мислени послания.Отново благодаря.Дано някой ден се срещнем и открием целта на нашето търсене. Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Май 14, 2013 Доклад Share Добавено Май 14, 2013 (edited) За книгата "Лято с леприконите" може да прочетете в списание "Житно зърно", бр. 21 Книгата си заслужава да бъде прочетена цялата! Редактирано Май 14, 2013 от Ани Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts