Това е популярно мнение. borqna_bs Добавено Април 14, 2021 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Април 14, 2021 Здравейте! Казвам се Боряна Василева и успешно се справих с овладяването на това състояние на психиката наречено Обсесивно-компулсивно разстройство или Натраплива невроза. Благодарение на д-р Тодор Първанов чрез терапията, която проведохме и личните ми усилия и упоритост успях да излезна от капана на моите натрапливи мисли. Пиша това съобщение, за да вдъхна кураж и увереност към хората, които към този момент се борят с ОКР. Всеки може да излезне от тази дупка и да се справи с подходящата терапия , търпение и постоянство. Моите натрапливости бяха свързани с детето ми и се задълбочаваха , когато се опитвах да избягам от тях, това не е правилния път. Нужно е не само да приемеш страха, но и да започнеш да го обичаш, да го искаш , да му се радваш. Когато човек започне да спазва стриктно, упорито и с инат насоките на своя терапевт без да се отказва , резултатите са на лице. Вярвайте в себе си, спорт, медитация и положителна нагласа са от основно значение за справяне с ОКР. Благодаря Ви д-р Първанов! След преминаването ми през натрапливата невроза , аз станах един коренно различен човек, а именно много по-обичащ себе си, уверен и целеустремен. Имам чувството,че вече нищо не може да ме спре да извървя пътя наречен Живот с щастие и високо вдигната глава! Hristoooo9, anonimnata, Desy_V и 5 others 7 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts