Steli Добавено Април 10, 2021 Доклад Share Добавено Април 10, 2021 Здравейте психолози. Имам окр от няколко години, ходила съм на психолог известно време,чела съм и тук много.От прочетеното и изказаното, извода ми е ...че ключът е пълното безразличие към натрапливите мисли ,да не чустваш нищо, нито вина,нито страх, нищо . Пълното осъзнаване, че те не са истински колкото и да са страшни.И сякаш намаляват..но въпросът ми е изчезват ли напълно някога ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Това е популярно мнение. д-р Тодор Първанов Добавено Април 10, 2021 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Април 10, 2021 Ако има пълно, подчертавам пълно осъзнаване,че не са изтински, ОКР-то си отива. anonimnata, Steli, poli trifonova и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Steli Добавено Април 10, 2021 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2021 преди 2 минути, д-р Тодор Първанов каза: Ако има пълно, подчертавам пълно осъзнаване,че не са изтински, ОКР-то си отива. Точно това се надявах да чуя ❤Благодаря Ви. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts