mirandata Добавено Февруари 24, 2021 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2021 Здравейте! Бих желала да получа съвет във връзка с това, че не мога да си намеря партньор Аз съм на 30 години и не знам какъв тип човек да търся. По принцип се определям като човек, който обича да учи различни неща. Обучавала съм се в две специалности, едната е педагогическа. Работих в две фирми, главно с жени и нито по време на следването, нито по време на работата успях да намеря подходящ човек за себе си. Знам, че може би единия вариант е да определиш този човек точно на какви критерии искаш да отговаря и къде можеш да срещнеш такъв тип. Случвало ми се е да срещна такъв човек, но той си има дългогодишна приятелка и естествено не съм се месила в живот му. Отделно имах двама партньори, които ме привличаха външно но , които обичаха разнообразието с жените и не можахме да си паснем . Единствената ми сериозна връзка беше с едното момче само за месец, излизахме на разходки, но нямаше никакви разговори, нямахме нищо общо като характери. Приятелите ми мъже са обикновено мъже, които или не искат да учат и не мога с тях да си говоря за различни неща, които искам , но въпреки това ги ценя като приятели или пък са прекалено подчинени като характер и също така не ме привличат сексуално. Другия вариант за намиране на човек е може би да определиш себе си и какъв човек би бил подходящ за тези качества. Аз се определям като интроверт, защото обичам да имам време сама, но ми харесва да се запознавам и излизам с различни хора и като съм в компания се шегувам и забавлявам. Определям се като много грижовен човек. Старая се винаги да изглеждам добре. Родителите ми и приятелите ми ми казват, че съм имала прекалено високи критерии, затова не мога да си намеря партньор. Казват ми, че трябва да си намеря кротко момче и това било достатъчно, друг тип не са подходящи за мен, но не знам дали това е така я защото аз също имам подчинен характер и по- скоро обичам да изслушвам отсрещна страна, а не да водя разговора. Такъв тип мъже не ме привличат като мъже. Искам партньорски отношения в които с даден мъж двамата да се развиваме и да си разговаряме и по- скоро той да е водещ, а аз да го следвам и той да взема решенията за важните неща. Не знам дали ако имам такава характеристика такъв тип мъж би имал привличане към мен и дали би било подходящо такова партньорство или другите ми дават добър съвет, не знам също и дали да вляза в отношения без сексуално привличане. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mirandata Добавено Февруари 26, 2021 Автор Доклад Share Добавено Февруари 26, 2021 някой би ли ми дал някаква стратегия за намиране на партньор Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 26, 2021 Доклад Share Добавено Февруари 26, 2021 (edited) Обикновено, хората с добри бракове си приличат по темперамент и характер. Въпреки,че такъв ти мъже - като теб, не те привличат шанса да успеш с такъв мъж е по-голям отколкото с доминантен. Редактирано Февруари 26, 2021 от д-р Тодор Първанов Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mirandata Добавено Февруари 26, 2021 Автор Доклад Share Добавено Февруари 26, 2021 (edited) Благодаря за отговора. И на мен роднините ми и близките ми така ми казват, но аз мислех за това, че на много места се определя, че сангвиника като много общителен, но като по- подходящ за меланхолика, който е слаб и уязвим и тих, както и холерика, който е бурен и невъздържан за флегматика, който е нечувстителен и не много общителен. Аз сякаш се препокривам с темперамента на меланхолика най- много и с човек, който е подобен сякаш заспиваме с тази връзка. Сякаш няма кой да определя правилата и да води отношенията. Мислите ли, че проблема за връзката не е по- скоро за проблем със самочувстието Редактирано Февруари 26, 2021 от mirandata Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 27, 2021 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2021 Познавам семейство, в което мъжът е с ,,бърз,, темперамент, а жената с ,,бавен,,. Те мепрекъснато бяха в конфликт - съпругът се изнервя от нейните бавни реакции, а неговата бързина и припряност, направо я влудяват.С течение на времето, за да избегнат напрежението и конфликтите между тях, заживяха отдленен живот и не може да се каже, че са щастливи.А, и двамата да много добри като хора, просто е трбвало да изберат партньор с техния темперамент. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts