АлександърТ.А. Добавено Юни 13 Доклад Share Добавено Юни 13 Привет ! Не е нужно да гадаем кои сили се опитват да смачкат новата партия . Но че това става още при появяването и , е показател за ефективен старт . Според мен е важно как хората ще припознаят тази партия . За сега изглежда върви добре по най важния въпрос . Да се внесе човечност/разумност в политиката . Да се спре грубия , пещерен популизъм и изобщо междуличностното отношение най прилично за животните . Да се върнат хората към идеите на Духа . Джоис Майер преподава един основен елемент . Бих го оприличил , на елемент от стойката , необходим после да се усвои ходенето Така и новата партия ,,Воля" , надявам се да постави ново течение в политиката .А то е отпадане на лъжите и действия близки до духовните закони . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юли 28 Автор Доклад Share Добавено Юли 28 Жажда Жаден съм, жаден, жажда ме мъчи, газя със чисти нозе във реката, Студ ме сковава и болка ме гърчи, с вик раздрах Небесата. Болката дава, болката учи, ражда Духовна Вселена. Нека да взема, нека се свърши, Нека да бъде ценена. https://www.facebook.com/groups/287638551303704/user/100000555658432 Стихосбирка "Жажда" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts