Донка Добавено Ноември 2, 2019 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2019 Господнята молитва Благост 18. Приятел и раб - Извънредна беседа, 25 април 1920 г. Блага дума на устата Добрата молитва Цитат Всеки от вас трябва да си зададе въпроса: „Аз раб ли съм, или приятел?“ Аз ви говоря като на приятели, а не като на раби. Аз признавам само една власт на света, тя е Божията власт; аз признавам само една власт, властта на любовта; аз признавам само една власт, властта на мъдростта; аз признавам само една власт, властта на правдата; аз признавам само една власт, властта на добродетелта. Всяко друго учение, което не е обосновано на тези принципи, то е една измама, която светът е изпитал и може да изпита. Приятел и раб Слънчева, Рассвет, Αέλιος и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Ноември 2, 2019 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2019 Благодаря за беседата! Цитат Приятел е този, с когото можеш да споделиш мислите си, да разкриеш сърцето си, с когото можеш да разсъждаваш философски, с когото имаш обмяна. … Аз признавам само една власт на света, тя е Божията власт; аз признавам само една власт, властта на любовта; аз признавам само една власт, властта на мъдростта; аз признавам само една власт, властта на правдата; аз признавам само една власт, властта на добродетелта. Приятел и раб Донка, Αέλιος, АлександърТ.А. и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts