Angie44 Добавено Май 29, 2019 Доклад Share Добавено Май 29, 2019 Здравейте! Радвам се,че открих този форум и че ви има . С приятеля ми сме заедно от 7 години ,той е чужденец и живеем в чужбина , лятото се връщаме в България. В негово лице мислех,че открих мъжа на когото мога да имам пълно доверие за всичко . Преди 7 месеца абсолютно неочаквано разбрах,че ми изневерява,по точно имал е паралелна връзка в продължение на 2 год. Прекратихме връзката ,но реших да опитаме отново ,като усилията са главно от моя страна. В смисъл,че той ме обвинява ,че с непрестанните ми въпроси защо,как се е стигнало до тази връзка го побърквам и изнервям. От 3 месеца започнах да получавам паник атаки,като в началото мислех,че може да съм болна от диабет или да ми пада кръвното . След всички изследвания които показаха,че съм абсолютно здрава,лекарите ме насочиха към психолог. Когато шофирам всичко е ОК ,докато не стигна до някой сфетофар и трябва да изчакам. Сърцето ми почва да бие силно,краката ми се подкосяват,чуствам ,че не мога да дишам ,днес дори почувствах и като мравучене по ръцете . Не мога да опиша с думи как се чуствам и най-вече защо се случва точно на сфетофар .. моля за отговор и съвет какво да предприема . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Май 29, 2019 Доклад Share Добавено Май 29, 2019 Няма как да се отговори на въпроса ви, без никакъв разговор.Правилно са ви насочили, потърсете психолог. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Angie44 Добавено Май 29, 2019 Автор Доклад Share Добавено Май 29, 2019 Току-що, д-р Тодор Първанов каза: Няма как да се отговори на въпроса ви, без никакъв разговор.Правилно са ви насочили, потърсете психолог. Благодаря ви за бързия отговор! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Василена Христова Добавено Май 30, 2019 Доклад Share Добавено Май 30, 2019 Здравей и от мен, не виждам логика, защо усилията да са положени само от едната страна. Въпросът е, че без реални срещи, в които всичко да бъде споделено от теб, ще е трудно да преминеш ей така лесно през всичко. Поздрави, Василена Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts