Максим Добавено Април 19, 2007 Доклад Share Добавено Април 19, 2007 (edited) наистина не разбирам по какъв начин могат да ми навредят.Аз съм си аз със всички мои недостатъци и цялата ми вяра.Приемам се и опитвам да се променям към по-добро.Не се срамувам или страхувам от себе си. Имаш ли смелостта да качиш своя снимка на аватара, да напишеш адреса и града, в който живееш, да напишеш трите си имена и рожденна дата, местоработата...? Не е въпросът дали човек е искрен пред себе си, явно е че всички тук сме, но има информация, която ако даваме, можем да бъдем застрашени от недоброжелател. Това исках да кажа. Редактирано Април 19, 2007 от Максим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Април 19, 2007 Доклад Share Добавено Април 19, 2007 О да,просто досега избирах снимка на която да харесвам себе си и бебчето си,града не съм посочила,защото съм живяла навсякъде,чувствам се от всякъде и имам приятели навсякъде където съм била а и има възможност скоро да се преместим.Никакъв проблем сега ще оправя пропуските Благодаря за забележката ти.Ако се появи опасност ще сигнализирам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 19, 2007 Автор Доклад Share Добавено Април 19, 2007 Цвета, голяма сладурана е малката Йоана! Максим, ти също си посочил датата си на раждане, сложил си своя снимка, посочил си родният си град. И името си. Аз досега си мислех, че така се казваш, това истинското ти име ли е? Само дето няма месторабота, презиме и фамилия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Април 19, 2007 Доклад Share Добавено Април 19, 2007 Максим, ти също си посочил датата си на раждане, сложил си своя снимка, посочил си родният си град. И името си. Аз досега си мислех, че така се казваш, това истинското ти име ли е? Само дето няма месторабота, презиме и фамилия. Да, парадоксалното е че точно аз го казвам. Поел съм риск. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Април 19, 2007 Доклад Share Добавено Април 19, 2007 (edited) Здравейте, ПРИЯТЕЛИ! Много се радвам, че на 8 ден след такава тежка операция аз съм вкъщи и сред вас! чудеса има, тогава когато има любов и доброта. Дори и да не вярвате. Толкова непознати хора ми помогнаха, към мен бяха отправени толкова положителна енергия и добри помисли, че както казаха близките ми, просто трябваше да се отпусна и всичко беше наред. Дори лекарите не можаха да повярват, че изходът е добър, а възстановяването изключително бързо. Бъди ни жива, щастлива и здрава дълги години, мила Ася! Изглежда най-после пролетта идва в Монреал. Днес се разходих на хълма Мон Роял. Хълмът е покрит със сняг, но вече е топло. Природата се събужда за нов живот. Красиво е. Радвам се че ви има всеки ден, скъпи приятели. Благодаря ви за вашата божествена Светлина. Редактирано Април 19, 2007 от Валентин Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 21, 2007 Автор Доклад Share Добавено Април 21, 2007 Къде се изпокрихте? Тъй пусто ли е всеки път в среднощен час? Какви ли сънища ви се присънват? Какви ли мисли ви вълнуват? Утрото ще ми разкрие Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Април 21, 2007 Доклад Share Добавено Април 21, 2007 Дърветата спят зимен сън. Докато люляците цъфтят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Април 22, 2007 Доклад Share Добавено Април 22, 2007 Здравейте, странно беше в съня ми. Сънувах и едновременно с това си анализирах съня, сякаш разказвах на някого.... Но иначе я вижте какъв хубав ден е днес. Ще посея семенцата, които Сони ми изпрати. Пожелавам ви много усмивки Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 22, 2007 Автор Доклад Share Добавено Април 22, 2007 И ние днес ще сеем. Очаквам и аз семенца от Sony, но вчера съседката ми даде от нейните. Поглеждам темите тук и слизам на двора. Поздрави за вас! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Април 22, 2007 Доклад Share Добавено Април 22, 2007 (edited) Добър ден, на всички! Да засадите и за мен малко цветенца, че аз ще пропусна този път. Миналата година на терасата си отгледах над 50 корена босилек, с едни огромни листа - направо мутант, или може би желанието ми беше огромно. Само като го погалиш и те дарява с аромат. Чиста ароматерапия. Взимаме си и второ котенце Той е над метър дълъг като се протегне, а тя е пухчето от аватара ми. С нетърпение чакам да видя срещата им. Много усмивки на всички! Редактирано Април 22, 2007 от AIM Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Виктор Добавено Април 22, 2007 Доклад Share Добавено Април 22, 2007 Учителю Гаутама Будда! Ти знаеш защо съм тук. А пътят е различен. Но бях слаб. Прости ми! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 24, 2007 Автор Доклад Share Добавено Април 24, 2007 Sony, днес получих семенцата и утре ще ги засеем. Благодаря ти! Чудесно е, че го има този сайт и форум. Чудесна си Sony и всички добри хора, които пишат тук! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Май 11, 2007 Доклад Share Добавено Май 11, 2007 "Вие гледате с очи на хора, които отдавна не гледат, и живеете със сърцата на хора над гърдите, на които отдавна растът поляни."(Й.В.А.) Модераторска бележка: Моля посочете източник и автор! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Май 12, 2007 Доклад Share Добавено Май 12, 2007 Това са думи на съосновател на гностичекса секта. Какво безочие! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Май 15, 2007 Доклад Share Добавено Май 15, 2007 Да се опознаем...в снимки. Моят живот и близките ми хора по хронология в снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133017 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Май 15, 2007 Автор Доклад Share Добавено Май 15, 2007 (edited) Здравейте! Липсвате ми! Тия дни не пиша във форума, а само чета. Прекарвам свободното си време навън, сред природата или по слънчевите улици и наблюдавам живота(моя) и този на другите. Наблюдавам и имам чувството, че се намирам в момент, в който всичко около мен се движи с голяма скорост, включително и моето развитие(по мое нескромно мнение). Явно съм попаднала в някакъв водовъртеж и като ме "изплюе" ще се радвам да се "видим" отново. Да, това са едни споделени мисли. Поздрави на всички вас! Хубави снимки, Максим! Редактирано Май 15, 2007 от wonderful Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Маргото Добавено Май 15, 2007 Доклад Share Добавено Май 15, 2007 Прекрасна тема! Хареса ми,толкова мисли споделени,а и ако четеш между редовете. Аз съм щастлива защото се завърнах тук.След дълго отсъствие. Една 25-годишна жена,носеща името на една прекрасна жена -баба ми Маргарита,малко по-порастнала и с един скорошен прекрасен подарък от Бог-моя син. Щастлива съм,че ви открих преди време,точно когата имах нужда от Вас. Спкойна нощ. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Май 16, 2007 Доклад Share Добавено Май 16, 2007 Здравей, Маргарита! Освен с прекрасно име на едно вечно усмихнато цвете, Господ наистина те е дарил с най-хубавото нещо - дете. Да ви е жив и здрав синът и само радост да ви носи! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Маргото Добавено Май 16, 2007 Доклад Share Добавено Май 16, 2007 AIM сърдечно ти благодаря Този форум...за мен е необикновен.Тук срещам хора които бил искала да познавам и в ежедневието,но уви. Спокойна нощ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anelia_a_s Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 искам да знам как е по-добре да се живее:като се мисли постоянно и всичко което се случва се анализира или да се отпуснем на течението и да оставим живота да си върви и времето да си минава просто така,без грижи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 А какво пречи да са и двете в хармония? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 В София времето малко се намуси и заваля . Желая на всички слънцето да изгрее в душите ви и да ви донесе светлина и радост! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 Трябва да вали.Много.С дни. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 Ех, този дъжд да беше дошъл и насам. Тук се спекохме в Тракията. Само ветрове. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Май 17, 2007 Доклад Share Добавено Май 17, 2007 Ако не друго то поне свежест за душата. http://vbox7.com/play:228456e3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts