kipenzov Добавено Април 8, 2019 Доклад Share Добавено Април 8, 2019 Тази настройка - ,,прозрачен'' ми е малко трудна за асоцииране!?! Предполагам от трудното ми ориентиране в емоциите? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Април 9, 2019 Доклад Share Добавено Април 9, 2019 Вероятно да. Да си прозрачен е отвъд-ментален, над асоциативен, далеч отвъд философстването процес. Смирено молитвен, стихнало медитативен акт е. Умът не може да го разбере - преживелищно е. Разбирането на емоциите става именно от позицията на това стихване, през призмата на зрителя, на душата. Тогава умът може да облече в думи, но това е следствие. При окр, както писах, за да работи медитативният подход, се преминава през специфични стъпки, които подготвят, учат, смиряват, променят разбирането, гледната точка, развиват спокойна непривързаност. АлександърТ.А. и kipenzov 1 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kipenzov Добавено Април 9, 2019 Доклад Share Добавено Април 9, 2019 Притихналият ум винаги ми е било трудно за достигане състояние. Току-що, Орлин Баев каза: развиват спокойна непривързаност. Това ме ,,боцна'' - значи би следвало да поработя върху прегледът на още ,,преходни ценности'', към които съм ,,нездравословно привързан"? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Hristoooo9 Добавено Април 9, 2019 Автор Доклад Share Добавено Април 9, 2019 Благодаря за отговорите!Оценявам ги.За капак на всичко дори като санувам ,в съня си се чуствам все едно си изгубвам расъдъка,независимо какво правя или ми се случва.Сутринта се събуждам с топка в стомаха.Много е неприятно ,но си повтарям,че това е продто тревожно състояние ,че е само ОКР.Надявам се да не развия някоя психоза,да не полудея наистина... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Април 9, 2019 Доклад Share Добавено Април 9, 2019 Пич, стига с тази психоза, че най-накрая, аз ще психясам. Стига! Защото. полудея ли, ...абе, с две думи нищо хубаво не те очаква./понеже съм отрасъл с индиански книги, томахавката ми е любим предмет/ АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Hristoooo9 Добавено Април 9, 2019 Автор Доклад Share Добавено Април 9, 2019 Хахахха,спирам!Разбрах имате думата ми!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts