Кон Круз Добавено Февруари 23, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2019 Снощи докато си лежах в леглото ми хрумна идея за духовна практика и преди евентуално да съм се захванал за нея и да съм я препоръчал някъде ми е интересно да знам какво мислите. Визуализацията е следната. Представяш си, че си на ръба на много дълбока пропаст. Долу - скали. Ако паднеш ще станеш на нищо. С гръб си към пропастта. На ръба си. Пускаш се назад и падаш. Представяш си как падаш и малко преди да се удариш в скалите някаква невидима сила (Бог) те хваща. И да речем те издига нагоре към небето. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Февруари 23, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2019 (edited) преди 8 часа, Кон Круз каза: Снощи докато си лежах в леглото ми хрумна идея за духовна практика и преди евентуално да съм се захванал за нея и да съм я препоръчал някъде ми е интересно да знам какво мислите. Визуализацията е следната. Представяш си, че си на ръба на много дълбока пропаст. Долу - скали. Ако паднеш ще станеш на нищо. С гръб си към пропастта. На ръба си. Пускаш се назад и падаш. Представяш си как падаш и малко преди да се удариш в скалите някаква невидима сила (Бог) те хваща. И да речем те издига нагоре към небето. Вие, ...... имате отлично чувство за хумор. преди 2 часа, Кон Круз каза: .......................... Евангелие от Лука 4 глава 9 Тогава Го заведе в Ерусалим, постави Го на крилото на храма, и Му рече: Ако си Божий Син, хвърли се от тук долу; 10 защото е писано: - "Ще заповяда на ангелите Си за Тебе, да Те пазят; 11 И на ръце ще Те дигат, Да не би да удариш о камък ногата Си". 12 А Исус в отговор му рече: Казано е: "Да не изпитваш Господа твоя Бог". Редактирано Февруари 23, 2019 от Донка Почистване на темата от разводняващи мнения, които са нарушили правилата на форумното поведение. Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Февруари 23, 2019 Автор Доклад Share Добавено Февруари 23, 2019 Въобще не съм си мислел за този текст. Нито пък съм мислел за изпитване на Бог. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts