StanislavaB Добавено Февруари 2, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 2, 2019 Здравейте скъпи хора, Предстои ми заминаване за месец в чужбина на студентска практика и много се притеснявам. Сама избрах този път, за да мога да преборя страха си от непознатото и притеснението от разговори с хора, познати и непознати. Искам да се справя с тази тревожност и мисля, че по този начин ще мога да изляза и от зоната си на комфорт, да се запозная с други хора, култури и т.н. В семейството ми не знам как ще го възприемат, може дори да се опитат да ме спрат, да кажат, че ще е опасно и да започнат да говорят глупости. Просто винаги се притеснявам от хората и говоренето пред тях и взех това решение за себе си, за да се науча да бъда и малко по-самостоятелна, да се предизвикам и науча нови неща. Спортувам често и гледам да се предизвиквам и тук, но мисля, че това ще ми даде много опит и себеусъвършенстване към по-добро. Не знам как ще се възприеме от другите. Можете ли да ме посъветвате нещо. Просто винаги е това притеснение и другите ме гледат понякога всеедно не съм наред и то става още по-силно. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 7, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2019 Защо не потърсиш психотерапевт? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
StanislavaB Добавено Февруари 8, 2019 Автор Доклад Share Добавено Февруари 8, 2019 имам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts