Велека Добавено Януари 13, 2019 Доклад Share Добавено Януари 13, 2019 Здравейте, моля за напътствия към кого да се обърна. Става въпрос за трето лице в доста лошо здравословно състояние вследствие от дългогодишна злоупотреба с алкохол. Не обича лекари и изследвания. Лицето не признава проблема, но здравето му много разклатено. Ако успеем да го убедим да отиде на лекар, къде да отидем? Някой лекар, който ще задава много въпроси и ще обследва целия организъм. Иска ми се първо да добие пълна представа за физическото си здравословно си състояние, след това всичко друго. За София по възможност. Благодаря. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Joro_ja Добавено Януари 15, 2019 Доклад Share Добавено Януари 15, 2019 В 14.01.2019 г. at 0:08, Велека каза: Здравейте, моля за напътствия към кого да се обърна. Става въпрос за трето лице в доста лошо здравословно състояние вследствие от дългогодишна злоупотреба с алкохол. Не обича лекари и изследвания. Лицето не признава проблема, но здравето му много разклатено. Ако успеем да го убедим да отиде на лекар, къде да отидем? Някой лекар, който ще задава много въпроси и ще обследва целия организъм. Иска ми се първо да добие пълна представа за физическото си здравословно си състояние, след това всичко друго. За София по възможност. Благодаря. Аз не пия вече осем години.Ако човека иска да спре да пие ми пиши на joroj256@gmail.com. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Велека Добавено Януари 17, 2019 Автор Доклад Share Добавено Януари 17, 2019 Благодаря, Joro_ja. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts