M.Nickolov Добавено Декември 29, 2018 Доклад Share Добавено Декември 29, 2018 Здравейте, бъдещи колеги! В момента съм студент по психология и имам минал опит от това че бях около 6-7 години с ПР и натрапливости. Знам как човек се променя напълно и какво коства, което мисля че е основата за успеха. Можете ли да ми препоръчате (психотерапевтите) книги които имате на български относно Ериксонова Хипноза, Краткосрочна терапия и Транзакционен анализ. Книгите които имам и най-често чета са - Уейн Дайър (Вашите слаби места, Границите са до небето, Повярвай преди да видиш), Антъни робинс (основните му като Неограничена власт), отделно сега чета книгата "Дарът на терапията". Благодаря ви и весело посрещане на Новата Година! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Март 21, 2019 Доклад Share Добавено Март 21, 2019 Сега виждам тази тема. На български не. На руски има тонове, директно онлайн. koob.ru M.Nickolov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts