Кон Круз Добавено Декември 16, 2018 Доклад Share Добавено Декември 16, 2018 Нашата духовна индивидуалност, която надживява смъртта на физическите ни обвивки - смъртна ли е или безсмъртна? Може ли да бъде унищожена (например рециклирана като негоден материал, поради огромен духовен упадък и стабилна непроменливост към по - добро) или тя е неродена и неумираща (без значение какво вършим и в колко живота)? Какво схващане е изразявал Учителя по въпроса? Струва ми се, че според него душата може да...умре. Ако не ме лъже паметта е казал, че ако човек се опитва да разбере какво е Бог (което не може да схване и за милиарди години живот), ще бъде разкъсан на множество парченца, тоест унищожен (в такъв дух мисля беше текстът, просто преразказвам). Чел съм го преди време в сборника "Свобода на духа" на Мария Кисова. Безгранично ли е търпението на Небето? В част 4 на "Диагностика на кармата" на С.Н.Лазарев в главата "Любовта и моралът" се казва: "Човешката душа живее 1000-1100 живота. После се разрушава и се възсъздава отново. В края на краищата всички души загубват своето лично и индивидуално, връщат се при Бога и стават Бог, който едновременно е и висшата личност и висшето безличие." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Hristo13 Добавено Декември 16, 2018 Доклад Share Добавено Декември 16, 2018 Ако са безсмъртни как се създават нови души? Наскоро се бе пръкнала една интерестна теория че душите имат лимит и огромния бум на популацията ни през последния век е довело до голяма част от населението да се ражда като NPC-та. За доказателство са предоставени данните от изследвания за вътрешен диалог в което около 20% от участниците живеят без да са изпитвали някога вътрешен диалог. Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 19, 2018 Автор Доклад Share Добавено Декември 19, 2018 Има инкубатор за души. Препоръчвам ти "Пътят на душите" на хипнотерапевта д-р Майкъл Нютън. Има я и онлайн. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts