dimitrovv Добавено Декември 12, 2018 Доклад Share Добавено Декември 12, 2018 Здравейте, имам изключително близък роднина на 20 години, който развива наркотична зависимост. По това, което аз знам пуши поне по 5 цигари марихуана на ден, пие алкохол, взима кокаин и вероятно други субстанции. Сънят му е нарушен, има случаи, в които не спи с дни. Не съм сигурен, че той иска да промени живота си, но това трябва да стане. Моля за помощ всеки, който е запознат... Какъв е начинът? Ясно ми е, че неговото желание е най-важното, но има ли нужда от психотерапия, медицински надзор и изобщо има ли някой, който може да ми помогне? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Декември 12, 2018 Доклад Share Добавено Декември 12, 2018 http://www.beinsadouno.com/board/forums/forum/212-употреба-на-наркотици-и-алкохол/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts