Annaq Добавено Ноември 10, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2018 Здравейте! Преди седмица направих аборт по желание. Решението взех, тъй като тази бременност ми дойде като гръм от ясно небе. Имам две деца, на 7 и на 3 години и никога не съм обмисляла възможността да имам трето. Предстои ни преместване на ново място, нямам никой, който да ми помага с децата. Откакто направих аборта просто не съм на себе си. Толкова много съжалявам,че го направих! Толкова ми се иска да бях продължила с бременността. Сега мисля само за това през цялото време и дори обмислям да забременея отново. Дали ще преодолея тази тъга? Това мъчение ме съсипва... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 10, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2018 (edited) Да, решението за аборт не е по Бога, по егото е било и сама го знаете... Но, вината не помага за нищо и на никого. Новото забременяване е прекрасна насока - интуицията ви подсказва това и е едно житейско решение, което хармонизира съдбата ви след случилото се. Но, ако стане и когато стане това забременяване - да бъде волята Божия, с вашите действия, разбира се. А дотогава - молете се за душата на детето, на Бога, с любов, искреност и покаяние. Покаянието не е съжаление, самосъжаление или някакво тръшкане и скубане на косите. не. Означава буквално завръщане - връщане към любовта. Та с любов и смирение се молете - нека вярата ви се заздрави, докато почувствате присъствието на любовта, на Бога във вас. Тогава знаете - каквото било, било - оттук насетне, живот по Бога! Почетете добри книги - силно помагат: беседите на Петър Дънов (Беинса Дуно), шестте книги "Опит в оцеляването" на Сергей Лазарев. Вижте и филма остров - със сърцето си го гледайте и чувствайте (има бг субтитри, пуснете си ги). Бъдете смислена и живейте по Бога! Редактирано Ноември 10, 2018 от Орлин Баев Андрей Филипов 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts