Кон Круз Добавено Октомври 21, 2018 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2018 (edited) Едно интересно предаване, което преди години се излъчваше по NOVA първоначално от 22:00 ч. и което за съжаление беше спряно. Било поради ниска гледаемост, било защото някои се жалваха, че плашело децата... Психарско било предаването. В тази тема можете да споделяте всякакви мистични истории (преживени от вас или от други хора). "Магическа татуировка в Мистични истории (26.03.2015)": https://www.vbox7.com/play:05285a6bb0?fbclid=IwAR0kagKZBM1Vj8V5dw72ihpHyraoAH5bNo8F7-UhWty_5jgq0S4evJQs1qU. Историята на 23-годишния боксьор Константин, който неволно отдава тялото си на ангела на смъртта. Спортната му кариера е била прекратена заради пожизнена дисквалификация за употреба на допинг. Не умее да прави нищо друго освен да се боксира. Трябват му пари. Включва се в нелегални боеве без правила, излъчвани на живо в интернет... "Като че ли в тялото му се вселява някой, който жадува единствено за кръв и смърт..." Редактирано Октомври 21, 2018 от Кон Круз Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
User123 Добавено Октомври 22, 2018 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2018 Моята история няма такива сатанински окраски. Слава Богу. По-скоро странно явление. В спалнята се появи светлина, по-близка до луминесцентната, не хомогенна, малко като облаче от светлина, но имаше по-ярки и по-тъмни ивици (така както тъканта има жили и не е хомогенна - по подобен начин и тази светлина -като светеща тъкан). Нямаше видим източник на тази светлина. Като размери някъде 15 см височина и 35 см дължина. Мъжът ми тогава беше сам в спалнята. Наблюдавал я е около 30 мин и дойде да ме извика. Видях я и аз. Запалих лампата, загасих я, но светлината си беше там. Взех една свещ, която преди е горяла с благодатния огън. Минах мястото и светлината изчезна. Странно е. Ние се бяхме скарали с мъжът ми и странното е, че тази светлина ни 'сдобри'. От тогава не сме се карали така жестоко. Просто обсъждаме противоречията по между ни. Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Април 10, 2019 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2019 Преди около 30 г., една баба помолила едно момче да я преведе от единия до другия портал на гробищата. Момчето я превело. Тя му благодарила и му казала, че много я е било страх, при което младежът отговорил : "Когато бях жив и мене ме беше страх." АлександърТ.А. и Purple 1 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Май 19 Доклад Share Добавено Май 19 (edited) Темата е сериозна .Въпрос е на съзнание--начин на мислене . Редактирано Май 19 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts