Nikel1 Добавено Септември 24, 2018 Доклад Share Добавено Септември 24, 2018 Привет до сега не съм правил секс ! Искам да ви попитам нещо ! От известно време искам да съм интимен с приятелката ми ! Но качили нещо ме спира . Искам но като тръгна ме обливат различни чувства . Примерно едно от тях е страх дали ще се справя добре дали няма да съм прекалено груб дали няма да е заболи и НАЙ–ВЕЧЕ дали ще е предпазя да не свърша в нея макар и с презерватив да съм и още други неща и от толкова много мисли ми минават през главата . Желанието ми спада и като сложа кондома и всичко свършва . Доста време не бях активен(не в сексуален аспект а като момче ) в връзката ни поради здравословни причини . Но сега искам да стана активен и да и покажа че е искам да съм с нея . Но искам да се чувствам спокоен и отпуснат . Но не мога да се справя сам и искам да питам вас за малко съвети .И да как човек да се предпази най добре от забременяване и там за презерватива ако се спука как да се разбере . Малко култура да ми дадете ! Благодаря ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts