Ники_ Добавено Септември 23, 2018 Доклад Share Добавено Септември 23, 2018 Здравейте! До колко ни определят родителите (като характер), преднатално и след раждането? Кое е онова в тях, което най-вече ни повлиява? Майката ли е родителя, който има по-голямо влияние върху детето и към който детето е по-свързано? Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Септември 23, 2018 Доклад Share Добавено Септември 23, 2018 Не мисля че е правилно да се дели значението на родителите . В различна възраст вличнието е конкретно и незаменимо . До колко разбрах въпроса то влиянието дали ще е от рода , или лично от тези родители , все през тях достига до малките . А влиянието на майката върху плода в нея се приема вече за факт от много . Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Септември 24, 2018 Доклад Share Добавено Септември 24, 2018 Според вярата в прераждането, хората често са определяни от тези, които са определяли. Значи трябва да внимаваме как определяме, защото от това зависи евентуалното ни бъдещо определяне. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Септември 24, 2018 Доклад Share Добавено Септември 24, 2018 Благодаря за темата, Ники! Ще ми се да напомня, че детето НЕ е "табула раза", върху която родители, общество или учители могат да си напишат каквото поискат и могат. Да, могат да осигурят средата, нужна за неговото израстване, дори изпитанията, с които то трябва да се срещне и преодолее... Сега, като уча астрология всеки път виждам как картите на деца и родители сякаш преливат една в друга, решават общи задачи и/ли си помагат един на друг... И децата също влияят на родителите си, също определят тяхното развитие в не по-малка степен. Слънчева и АлександърТ.А. 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 28, 2018 Доклад Share Добавено Септември 28, 2018 По-напредналите души си избират родителите, средата, в която да се преродят. В по-тежки ситуации обикновено, за да помогнат за повдигане на рода или група души... Малко работя с деца, но това ми дар и го правя с любов. Срещам деца, които познават родителите си по-добре отколкото обратно. И децата сякаш са отговорни за родителите си, което е интересно, защото този товар е приет от душите най-вероятно... Доста стереотипи ми се разбиват и виждам нови неща при досега си с деца... Родителите, както каза Донка сме тези, които осигуряваме среда за развитие на душата. Всяко дете си идва със свои характерови особености, разбира се има и предаване от гена, рода, при който се е родило детето. Възпитанието има свой принос, но най-важна е Любовта. В първите години на майката... Много отговорност носим за това, какви бъдещи хора създаваме. АлександърТ.А., Донка, Ines Raycheva и 1 other 3 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts